INTERCANVI DE PARAULES A TWITTER

La marca Hero es disculpa amb la periodista Samanta Villar

"La nostra intenció no va ser mai ofendre't. Et desitgem el millor", diuen en un tuit per tancar la polèmica

samantavillar

samantavillar

2
Es llegeix en minuts

Hero Espanya es fa enrere i, després del polèmic tuit de divendres passat a la periodista Samanta Villar, ara li demana disculpes i li desitja que tingui una "feliç maternitat". "La nostra intenció no va ser mai ofendre't. Et desitgem el millor".

La polèmica va començar a Twitter divendres passat, quan el fabricant de menjar infantil va interpel·lar l'expresentadora de '21 días' a través de Twitter i la va qualificar d'"acomodada". Villar ha publicat un llibre, 'Madre hay más que una', en què explica la seva experiència amb la maternitat. Durant la promoció d'aquest llibre, la periodista va afirmar que "tenir fills és perdre qualitat de vida". Hero Baby es va aferrar a aquestes declaracions per publicar el primer tuit que va encendre la polèmica.

A @samantavillar, acomodada y famosa, sus hijos le hacen "perder calidad de vida”. Ánimo Samanta, tus hijos te querrán igual. #EmpiezaLaVida pic.twitter.com/bHcvQWNOFS — Hero España (@Hero_Spain) 17 de febrero de 2017

Hero va acompanyar el tuit amb el 'hashtag' #EmpiezalaVida, corresponent a una nova campanya per promoure la maternitat i desmitificar les renúncies que implica tenir fills.

Samanta Villar va respondre a través de la mateixa xarxa social a Hero Baby algunes hores després, però no entrant en el debat de la maternitat sinó sobre l'ús de l'oli de palma en alguns dels seus productes d'alimentació infantil, i això es va considerar una crítica a la companyia. El missatge de la reportera va ser compartit per milers d'usuaris, disgustats perquè les receptes incloguessin aquest ingredient.

Contràriament al que havia informat EL PERIÓDICO amb anterioritat, el missatge de la periodista va ser la resposta al tuit d'Hero que la qualificava d'"acomodada i famosa", i no al revés.

Notícies relacionades

Villar ha recollit nombroses mostres de suport a través de Twitter, entre elles la de l'actor Santiago Segura:

La companyia Hero ha publicat aquest dimarts un altre tuit en què aclareix l'ús d'oli de palma en els seus productes i defensa la nutrició sana i equilibrada que representen.