CONEGUDA COM 'LA BEYONCÉ NIPONA'

Naomi Watanabe, profeta 'curvy' al Japó

En un país on només el 3,7% de la població és obesa, aquesta comedianta i estrella 'instagramer' abandera la causa amb una línia de roba XXL

curvynipona

curvynipona

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Que tremolin Jennie Runk, Tara Lynn, Justine Legault o la mateixa Tess Holliday. Una nova model abanderada de la causa 'curvy' ha entrat en escena amb l’'agreujant', a més, de ser d’allò més exòtic, ja que ve del país del sol ixent. Es tracta de la japonesa Naomi Watanabe, actriu, comedianta, estrella d’Instagram (més de sis milions de seguidors) i ara també dissenyadora de la seva pròpia línia de roba XXL.

En la marca Punyus –la traducció literal seria seria més o menys  «tova»– hi cap tot, des de les dessuadores esportives, els 'jeans' descosits i les faldilles de tub 'casual' fins als vestits negres i de coll blanc a l’estil Coco Chanel. A més, la línia es completa amb tota mena de complements: llenceria, bosses, cinturons, sabates, gorres, ulleres de sol molt del gust de Yoko Ono i divertides fundes per a l’iPhone6.

LA BEYONCÉ JAPONESA

Segons les estadístiques de l’OMS, al Japó únicament té sobrepès el 3,7% de la població. És per això que Naomi Watanabe és una 'rara avis0 en el món de les models 'plus size'; no només pels seus trets orientals, sinó també perquè al seu país no sovintegen les dones de 100 quilos, com és el seu cas.

La samurai Watanabe ha declarat a 'The Washington Post' que li agradaria «ajudar a canviar la ment de les dones més grans, perquè se sentin bé amb elles mateixes». Que segueixin el seu exemple i siguin felices, tal com es mostra ella en les fotos que puja diàriament al seu compte d’Instagram. La comedianta, de 29 anys, és molt popular al seu país per les imitacions de cantants com Beyoncé i per la seva aparició en pel·lícules d’a­nime, com 'Crayon Shin-chan'.

A les botigues de roba japonesa és estrany veure-hi talles més enllà d’una mitjana, per això la línia de Watanabe arriba per omplir un nínxol que estava desatès. «Al Japó, les dones de mides més grans no podien vestir com volien», assegura l’actriu. A més, les peces de la seva col·lecció es dirigeixen a les dones d’una certa edat a les quals els agrada vestir a la moda.  

ROBA PER SENTIR-SE BÉ

«A vegades, les dones se m’acosten i comencen a plorar: Gràcies a tu tinc roba que em fa sentir bé», explica amb orgull.

 

Notícies relacionades