DECLARACIONS A 'GH VIP'

Aída Nízar assegura que el dirigent del PP Martínez-Maíllo es va voler casar amb ella

"És un dels millors homes que han passat per la meva vida", afirma la concursant

aida

aida

1
Es llegeix en minuts

Aída Nízar, que fins dijous era concursant de 'Gran hermano VIP', ha desvelat una de les incògnites que envoltaven la vida d'aquest personatge televisiu: amb quin dirigent del PP va mantenir relacions sentimentals. Després de ser expulsada del concurs de Telecinco, Aída va dir que Fernando Martínez-Maíllo, vicesecretari d'organització del PP, es va voler casar amb ellaFernando Martínez-Maíllo, .

Entrevistada pel presentador de 'GH VIP', Jordi González, la concursant va assegurar: "Fernando Martínez-Maíllo va ser un dels homes que van demanar la meva mà a la meva mare i no els la va donar". A la pregunta de González de per què no hi va haver casament, tant Aída com la seva mare, María Ángeles, que estava entre el públic, van respondre: "No estava enamorada d'ell".

Notícies relacionades

Segons la versió de la mare, l'enamorament del dirigent popular va ser sincer: "Ell deia que què podia fer enamorar la meva filla i jo li vaig dir que no m'hi ficava". 

Malgrat el rebuig en el terreny amorós, Nízar no va reparar en elogis al seu pretendent: "És un dels millors homes que han passat per la meva vida, és sensacional i farà molt de bé a Espanya, m'encanta que sigui la mà dreta del president del Govern".