REVISTA AL PAPER CUIXÉ

La guerra de les Campos ocupa (gairebé) totes les portades

'Lecturas' i 'Diez Minutos' estan en el bàndol que llama Bigote a Bigote Arrocet, mentre que '¡Hola!' i 'Semana' opten per anomenar-lo Edmundo

lpedragosa36763127 cturas diez minutos semana170104193323

lpedragosa36763127 cturas diez minutos semana170104193323

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

A 'Lecturas', la revelació de Jorge Javier Vázquez: “Teresa desitja que Terelu tingui programa propi, un marit i alguns quilos menys”.

A 'Diez Minutos', fotos exclusives: “María Teresa i Bigote acomiaden l'any sols a Lanzarote”.

A 'Semana', Terelu rotunda, dona la cara: “Edmundo no és cap sant, però la meva mare tampoc”.

A '¡Hola!' s'obre una finestra al casament del genet Muñoz Escassi: "Terelu no parla de la seva relació amb la seva mare i Edmundo, de com té el cor i els sentiments després de cinc anys de tractament contra el càncer”.

La guerra de les Campos té dos bàndols al quiosc malgrat que les capçaleres intentin aparentar neutralitat. ¿Què les delata? El tractament editorial que atorguen al nòvio de la discòrdia, el còmic xilè que alegra la tardor de María Teresa. Bigote Arrocet és Edmundo a les pàgines d''¡Hola!' i 'Semana'. I segueix sent Bigote per a 'Lecturas' i 'Diez Minutos'. Sembla un acudit, però la cosa és molt seriosa.

Una vegada més es registra el salt tectònic de la tele a les revistes cardíaques. El primer episodi va ser el 'reality' nadalenc ‘Las Campos’com si fossin les Kadarshian, a Tele 5. Després ve l'acta notarial al quiosc. Si Terelu va enviar a l'ema la seva mare animada per unes copes de xampany ('Lecturas'), escull la bíblia rosa per refredar el superdrama. “Em vaig equivocar”, admet per brindar més declaracions sucoses.

“Sé que les fotos d'Edmundo amb altres dones han fet patir la meva mare”. “Ara noto la meva mare com més unida a Edmundo. A vegades, una cosa que et fereix el que fa és unir-te més a la teva parella. Ella confia plenament en ell”.

Ai, amb el còmic que feia riure Pinochet. Tan casolà passejant amb els seus fills i María Teresa per Madrid, segons captura 'Diez Minutos' per il·lustrar la 'decla' de la matriarca de Tele 5: “Estic molt a gust amb els fills d'Edmundo”.

La discrepància la serveix 'Lecturas' amb un comunicat mèdic espaterrant: “El clan s'ensorra”. "El que ningú ha explicat de les Campos". Vagin al quiosc per desgranar el culebró de Nadal, conèixer qui són Meli i Mayte, les dues íntimes recautxutades de María Teresa, i submergir-se en el diari de Jorge Javier. “Terelu no suporta que la seva mare pateixi per un home”. Que fort, que fort.

VIGÍLIES VITORIANES PER ALS URDANGARIN

Queda una porció del pastís perruquer per als exducs de Palma. Cristina i Iñaki van trepitjar els carrers de Vitòria en vigílies de l'any que determinarà la sort de la filla de Joan Carles i el seu marit.

Notícies relacionades

Res de cel·lofanes, les revistes se sumen a l'especulació sobre la condemna de presó que caurà a Urdangarin i la possible absolució de la infanta. Si és així, Cristina haurà de seguir trepitjant el país dels ingrats per allò dels vis-a-vis que donin consol a un reu tan aristocràtic.

Resulta curiosa la imatge de l'exduc portant una bossa de la Casa de Llibre. Potser intueix que arriba el temps de la lectura.