RESUM DEL PAPER CUIXÉ

Pilar Eyre vesteix de rosa Antonio Baños per dir que Preysler i Vargas Llosa no es casen

L'exparlamentari de la CUP s'atreveix a fer el diagnòstic, segons relata la col·laboradora de 'Lecturas'

La frase de la setmana se li atribueix a Alba Carrillo: "A Lapònia gairebé em confonen amb un ren per les banyes que tinc"

fcasals36623702 combo  revistas161214195253

fcasals36623702 combo revistas161214195253

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

La versatilitat d'Antonio Baños s'eleva a l'extrem si ensopega amb l'atreviment periodístic de Pilar Eyre. "¿Què passa amb la Preysler? Jo crec que se separaran, ¡ella es nega a acompanyar-lo en els viatges i Mario s'ha desanimat", es veu que li va dir l'exparlamentari de la CUP a la cronista múltiple durant una firma de llibres compartida.

L'acudit convertit en cridaner peu de foto promocional. "No em perdo 'Lecturas'", avisa Baños en posició de quadrar-se.

L'arribada de la premsa cardíaca a la taula de la redacció coincideix amb la notícia de la normalització del terme 'cunyadisme' per part de Fundéu, la Fundació de l'Espanyol Urgent, referit a "la tendència a opinar sobre qualsevol assumpte, volent aparentar ser més llest que els altres". Alguna culpa té Gabriel Rufián de quan va clamar al Congrés sobre el cunyadisme d'Albert Rivera.

TERTULIANS O CUNYATS

Avui els cunyats són el més semblant a un tertulià de la tele i la ràdio. Que cadascú hi posi cara i cognoms. El llistat és interminable, però de seguida sorgeixen els d'aquell director de diari que es passa més hores als platós d'Antena 3 i La Sexta que la seva redacció.

El cas de Baños no arriba a tant per incloure'l en el catàleg del cunyadisme, però, convertit en personatge mediàtic per talentós, es juga la barba quan coincideix amb una hàbil depiladora.

Pilar Eyre el compara amb José Luis de Vilallonga. "Les senyores li introduïen calces a les pàgines de les seves novel·les". Baños li respon: "Home, un clau a canvi d'un llibre em sembla un tracte un pèl lamentable...". En qüestió de pactes, l'exportaveu de la CUP en sap. I val més no reclamar l'opinió d'Artur Mas. 

SALT A 'DIEZ MINUTOS' I '¡HOLA!'

Alba Carrillo, de professió passarel·la, ha disparat la frase del quiosc d'aquesta setmana. "A Lapònia gairebé em confonen amb un ren per les banyes que tinc", exclama en un sumari de la primera pàgina de 'Diez Minutos' i en una d'interior d'¡Hola!'. Quina mala vida li han donat els seus exs, el tennista Feliciano López i el 'noséquè' Fonsi Nieto.

La bomba la donen Hilaria i Alec Baldwin a '¡Hola!' sortint amb els tres fillets a Nova York per explicar l'esbojarrada vida que porten l'actor nord-americà i la seva dona espanyola. Ell ha triomfant aquest anys amb una excel·lent imitació de Donald Trump per a 'Saturday Nigth Live'. Ella, diuen, és una empresària que ha fet un negoci del ioga.

Cada setmana insisteixo sobre el canal que neix a la tele i desemboca a les revistes del cor i viceversa. Es veu que hi ha una presentadora que agita les pantalles. Es diu Carlota Corredera i, segons sembla, fa posar frenètica Paz Padilla i els seus sequaços. Coses de la tele, de les vàlvules. 'Lecturas' anuncia: "Tots temen Carlota". 'Semana' aposta, amb una entrevista, per la que serà nova presentadora de 'Cámbiame': "Només jo sé que dur que ha sigut aconseguir-ho".

Notícies relacionades

I una altra alegria, també televisiva. Belén Esteban ja es pot casar per l'Església. L'ex declara que firmarà la nul·litat matrimonial perquè la 'Princesa del poble' emprengui una nova vida.

Atents a les pantalles. I a les portades.