REPÀS A LES REVISTES

L'idil·li de Belén Esteban i Miguel Ángel Muñoz, troballa arqueològica al quiosc

Amb María Teresa Campos i Bigote Arrocet encara a l'aparador, la premsa cardíaca porta a les portades els embolics d'estrelles de la tele

fcasals36310584 gente portada de la revista lecturas161116195135

fcasals36310584 gente portada de la revista lecturas161116195135

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

El salt de la tele al quiosc afegeix aquesta setmana l'enèsim capítol de la premsa cardíaca. Belén Esteban va mantenir un idil·li amb Miguel Ángel Muñoz, descobreix 'Lecturas'. Treball d'investigació arqueològica aprofitant la permanent presència de la 'princesa del poble' a Tele 5 i la reinvenció del cantant ballarí que ara es dedica a pastar farina a 'MasterChef celebrity' (La 1).

Belén Esteban dóna tant de si que, a més, ocupa pàgines principals en la competència, 'Semana', amb una passejada amb el seu nòvio d'ara, un tal Miguel del qual no s'aporten cognoms, en la festa del 43è aniversari de la famosa ex de Jesulín de Ubrique.

Dels temps de la ruptura amb el torero es descobreixen ara les fotografies amb un Miguel Ángel Muñoz que encara no havia arribat a la majoria d'edat. "Tenia 17 anys i era fill d'una gran amiga de Belén", rebel·len.

QUIN BIGOTI MÉS CURIÓS, EL D'ARROCET

Del safareig d'aquest curiós retorn al futur a l'exclusiva de 'Diez Minutos': 'Edmundo Arrocet i les seves altres cites'. El nòvio de María Teresa Campos ha sigut enxampat entrant i sortint de casa gairebé al mateix temps que unes amigues. Julia, descoberta fa unes setmanes per 'Lecturas', i Gemma.

"D'aquesta mena de fotos, en poden fer amb qualsevol", diu l'entradeta que completa el noticiot sobre les habilitats del bigoti d'Arrocet. Al passar pàgina, la revista compensa el disgust de la presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' (Tele 5) amb la nota titulada 'Les Campos', al mal temps bona cara'.

La ganyota de la mare i les filles, Carmen i Terelu, mereixerien la lupa frivolota de Pipi Estrada. Quantes paraules en un sol gest.

¿MAMA PADILLA?

La tele, sempre la tele: 'Semana' omple l'aparador amb la confessió de Paz Padilla (47 anys): "M'agradaria quedar-me embarassada". Quin estrès per a la hiperpresentadora de les tardes de Tele 5 un mes després de dir el 'sí, vull' amb Antonio Juan Vidal. Es busca germanet per a les dues filles nascudes en els seus anteriors matrimonis.

La premsa rosa es posa seriosa mirant cap a l'Amèrica que acomiada la família Obama amb la irrupció dels Trump. 'La sorprenent vida de la dona més poderosa del món', titula '¡Hola! sobre la nova primera dama de la casa Blanca.

Deixen un lloc per retratar Ivanka, la filla més mediàtica de Trump. Se suposen que deixen per a setmanes futures els dos fills grans del magnat, Eric i Donald, sense oblidar Tiffany ni el benjamí Barron, curiosa fotocòpia del pare.

Els Trump també cobreixen pàgines a 'Lecturas', 'Semana' i 'Diez Minutos', però amb més discreció.

LLÀGRIMES DE JORGE JAVIER

La nota melancòlica la brinda Jorge Javier Vázquez per la mort del seu gos, 'Cartago'. "T'estimaré sempre", diu a 'Lecturas'.

La nota tràgica, Alba Carrillo trinxant el malvat tennista Feliciano López.

Notícies relacionades

El salt de la tele al quiosc.

Continuarà.