¿ATZAR O GUIÓ?

Neuvelis i Damaris, la cita exòtica només superada per un 'Pokémon Love'

El programa 'First dates' de Cuatro aparella joves de noms curiosos i d'una fauna urbana difícil d'etiquetar

firstoks

firstoks

2
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

'First dates' se supera cada nit per enganxar audiència. En l'entrega de dimecres va servir dues cites ben curioses. ¿Atzar o guió? En qualsevol cas, vam conèixer la conjunció de dos noms gens freqüents (Neuvelis i Damaris) i ens vam acostar al món de dos xavals d'una fauna urbana difícil d'etiquetar.

Neuvilis (30 anys) és un veneçolà ben plantat a Bilbao. Damaris (31), una madrilenya nascuda sota el signe d'Àries. De seguida va sorgir una cosa semblant a l'amor a primera vista però amb precaucions (per part d'ella: "Uf, és que viu a Bilbao"). I Carlos Sobera, el presentador cupido, va llançar la seva predicció: "Neuvelis, Damaris, la cosa funciona, ¿amb aquests noms, quins posaran als seus fills?".

AUTOR FOTO

Carlos Sobera amb l'equip de cambrers cupidos de 'First dates'.

Mentrestant, a la taula de Joaquín (20 anys) i Beatriz (21) es forjava un pols que demanava afecte a crits però en veu baixa. L'aspecte de tots dos (vestits de negre i coronats amb gorres de beisbol) teixia vincles. Es van enredar encara més amb les seves passions compartides en tauleta. 

CONVERSA DE JOVES

Un fragment de la conversa entre els dos joves: 

-Beatriz: Sóc de Salamanca, al nord de Madrid.

-Joaquín: L'altre dia vaig estar a Andorra.

Salt al sopar de Damaris i Neuvelis: el veneçolà explica després de mastegar que va fugir del país quan van segrestar el seu pare. "Va passar fa set anys i no sabem què se n'ha fet", va mussitar, i va passar directament a preguntar-li el seu signe del zodíac. "Àries", va respondre ella. "Totes les relacions que he tingut han sigut amb Àries", va disparar somrient l'Escorpí.

"MÉS QUE CABELLS AL CAP"

Al 'confessionari', Joaquín, informàtic de professió, elogiava Beatriz. "Té alguna cosa més que cabells al cap", la va piropejar. De tornada a la taula, li va dir que era un expert 'finger skate', modalitat 'jivaritzada' de les planxes sobre rodes a la mida d'una mà (busqueu el Google, flipareu).

Beatriz, 'youtuber' amb les fosses nasals rematades per una anella i el llavi inferior perforat amb una arracada, dues trenetes atzabeja, es revelava com una fanàtica de Pokémon Go. La càmera va enfocar les ungles pintades amb els colors de la mascota japonesa mentre se la sentia explicar quant sabia del videojoc.

Notícies relacionades

¿Tindrien ganes d'una segona cita? L'informàtic es va definir com a bisexual ("m'interessen més les ments que els cossos"). La 'youtuber' s'hi va resistir ("jo no podria, ¿tu no ets gelós?"), però es va obrir a noves trobades. Com a amics amb dret a alguna cosa més, seduïda per la filosofia del petó d'ell, segons la postdata deixada per 'First dates'.

Neuvelis i Damaris també van repetir i van repetir amb boniques balades cantades pel veneçolà a la madrilenya que no veia clares les relacions a llarga distància.