Pocholo Martínez-Bordiu irromp a 'First Dates' per seduir una model ucraïnesa

sin-ttulo-3

sin-ttulo-3

1
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

El programa de moda, el que organitza cites gairebé a cegues, ha obert aquest dissabte les portes a Pocholo Martínez-Bordiu (Madrid, 58 anys). El parent de la família Franco ha compartit taula amb Alona, una ucraïnesa de 30 anys, model (veterana) "seriosa i contrastada", segons l'etiqueta adjudicada pel programa de la cadena Cuatro.

"La teva cara em sona d'alguna cosa", li va dir ella al ser presentats per Carlos Sobera. Pocholo, moments abans, havia entregat al presentador un joc de taula de la seva pròpia invenció que hauria de servir per a tots els concursants de 'First Dates', 'El 69'. "Ha, ha, ha", va explotar el personatge bregat en els xous televisius més caníbals ('Gran hermano VIP', 'Hotel Glam').

Mentre esperaven el cambrer, els dos convidats de 'First Dates' van mostrar les targetes de seducció. "Els meus pares van tenir cinc fills, vaig créixer a Marbella, visc a Eivissa", va deixar anar Pocholo sense separar-se de la seva eterna motxilla i sense entrar en detalls del seu aristocràtic llinatge vinculat també a la família del dictador Francisco Franco. Ahir a la nit tampoc es va sentir aquell crit de "¿on és la meva motxilla? amb què Pocholo va treure de polleguera els concursants d''Hotel Glam'.

"Ens assemblem molt", va respondre Alona que va explicar que era filla única de militars de l'extinta Unió Soviètica.

'EL 69'

La connexió estava servida. Es queien bé, començaven a agradar-se. Pocholo es llepava amb la seva llengua ballarina. De seguida li va explicar a Alona en què consistia el joc d''El 69'. "El necessiten tots els espanyols", va dir després de llançar uns daus per trobar aquesta combinació numèrica. "Ell és pur nervi, i jo, tranquil·litat", va resumir melosa Alona abans de rendir-se al veure Pocholo recórrer el restaurant plató amb un regal a les mans, un picardies.

Notícies relacionades

Bingo. Cita garantida després d'entregar una peça tan eròtica a la model ucraïnesa.

Al confessionari del programa, Pocholo Alona van avisar que mantindrien una segona trobada. "Me l'emporto empaquetada a Eivissa", va avisar l'ex de Sonsoles Suárez. Abans dels crèdits, 'First Dates' va escriure la postdata: Pocholo i Alona van viure a Eivissa una nit molt boja jugant als daus. Per trobar el 69.

Temes:

First dates