PRIMERES CITES A CUATRO

'First dates': la conquista impossible d'un català d'Unió i una votant de Podem

La vetllada anava bé fins que Gloria li va preguntat a Joaquín què en pensa d'Ada Colau

Joaquín i Gloria, la parella ideològicament impossible, a ’First dates’, de Cuatro.

Joaquín i Gloria, la parella ideològicament impossible, a ’First dates’, de Cuatro.

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

La política ha tornat a desbaratar una possible relació de parella a 'First dates', el programa d'èxit a les nits de Cuatro. Aquest dilluns, s'ha ensorrat qualsevol possibilitat d'enredar sentiments entre el barceloní Joaquín, de 57 anys, i la madrilenya Gloria, de 54, quan ell s'ha definit com "un demòcrata cristià de tota la vida" i ella ha revelat que a les últimes eleccions havia votat "Podem".

Era l'hora de les postres quan la diferència ideològica va desbaratar les escasses possibilitats que hi havia perquè sorgís la química entre aquesta curiosa parella presentada per un escèptic Carlos Sobera, l'esforçat cupido de 'First dates' (a sota, a la dreta, amb el seu equip de cambrers celestins).

A L'ESTIL MORTADEL·LO I FILEMÓ

Joaquín va aparèixer emmidonat com si brindés un homenatge a Filemó, camisa blanca i pantalons vermells, encara que el seu aspecte recordava més el Dioni que el cap de Mortadel·lo. Gloria, ben arreglada sota un maquillatge i un tint ros excessivament accentuats, semblava sortida d'un capítol d''Aquí no hay quien viva' o del públic d''Amigas y conocidas'.

El veterà Joaquín havia trencat el gel de la trobada al presentar-se com un jubilat que "vivia de l'Estat". Amb aquesta curiosa targeta de presentació, disfruta d'una invalidesa permanent des que es va trencar dues vèrtebres en un accident laboral. El gest d'estranyesa de la dona no la va abandonar la resta de la vetllada. La podemista noia d'or es mostrava confusa davant el desenfadat Joaquín. En realitat ella confiava que la tele li posaria en safata un milionari, un home amb possibles. Somnis de falsa Marilyn.

Sobre les estovalles, el flirteig va anar naufragant a mesura que avançava la conversa i desapareixia la gana. Les ganes de menjar, i les altres. El vaixell de l'amor es va enfonsar quan l'home va esgrimir el seu parer "demòcrata cristià". Un votant d'Unió per a alegria, se suposa, de Josep Antoni Duran Lleida.

LLEI I ORDRE VS MELENUTS

Per uns segons la càmera va mostrar una dona bocabadada davant una confessió tan grossa. Al recuperar l'alè, Gloria es va atrevir a mostrar les seves simpaties per Podem. La infeliç no va poder aclarir si era més de Pablo Iglesias o d'Íñigo Errejón perquè el votant d'Unió va llançar un sermó en defensa de l'ordre i la llei rematat amb l'ànim d'"estomacar els melenuts" de Podem.

No va poder ser. En el comiat, la parella desaparellada va assumir que no estaven fets per a gaire cosa més que un sopar fred en un plató de televisió. Els simpàtics guionistes de 'First dates' van rematar el capítol amb un subtítol demolidor: "Setmanes després, Joaquín va convidar Gloria a un creuer, ella el va rebutjar".

Clica a la foto de sota i podràs veure el vídeo amb el resum de la cita.

ÈXIT DE LA TEMPORADA

'First dates' s'emet diàriament a Cuatro i s'ha convertit en el programa revelació d'aquesta temporada a les televisions espanyoles. Produït per Warner, 'First dates' va arribar amb força a la graella de Cuatro el 17 d'abril i fins a mitjans del mes de juliol va mantenir dades que se situaven entre el 6% i el 8% de 'share'. A meitat de juliol va arribar a la la barrera del 10%, i des d'aleshores segueix pujant. Els millors resultats van arribar l'agost passat, amb pics de 12,4% de quota de pantalla i 1.563.000 espectadors davant el televisor.

Les dades d'audiència del programa d'aquest dilluns van ser: 

Notícies relacionades

Catalunya: 346.000, 11,4%

Espanya: 1.687.000, 9,2%.