Vídeo de la vinyeta de Tàssies (12)

L'artista continua amb la història del protagonista de la seva última il·lustració

 Naufragi número 12 / JOSEP ANTONI TÀSSIES (YOUTUBE)

1
Es llegeix en minuts

'Naufragi número 12', la vinyeta de Tàssies d'aquest dimarts 9 d'agost, és la continuació de la il·lustració del dilluns 8 d'agost 8 d'agost, en què l'artista mostrava un home que havia quedat a la deriva enmig de l'oceà després de caure, begut, d'un vaixell però que, sense que això li importés, continuava bevent de la seva ampolla de vi.

Notícies relacionades

En aquesta segona part en format vídeo, es pot veure com apareix un home que, homenatjant la figura de Moisès, aixeca les aigües per obrir pas al protagonista fins a la riba. Una vegada sobre terra ferma, lluny d'aprendre la lliçó, el nàufrag continua enganxat a l'ampolla. Davant aquesta escena, el suposat Moisès reacciona amb resignació.

'Naufragi número 12', de la sèrie Naufragis, forma part del Suplement d'Estiu d'EL PERIÓDICO, que estarà disponible fins al 28 d'agost. En aquest suplement, les seccions de Gran Barcelona, Esports, Icult i Gent guanyen pes, i es posa el focus en les informacions més atractives de la capital catalana, dels grans festivals d'estiu que se celebren a Catalunya, la crònica social i els esports.