acte de record a los angeles

Lady Gaga plora durant el seu discurs d'homenatge a les víctimes d'Orlando

L'artista nord-americana s'emociona al recordar els morts en la matança a trets més gran de la història dels EUA

Lady Gaga plora durant el seu discurs d'homenatge a les víctimes d'Orlando

AFP / DAVID MCNEW

1
Es llegeix en minuts

L'artista nord-americana Lady Gaga va plorar durant un homenatge a les víctimes de la tragèdia d'tragèdia Orlando (EUA) que es va celebrar aquest dilluns a Los Angeles. La cantant es va emocionar durant l'emotiu discurs que va fer en l'acte de record als 49 morts en el tiroteig al club gai Pulse, la matança a trets més gran de la història dels EUA. "És un atac a la humanitat. És un atac a cada un de nosaltres", expressa la cantant, vestida totalment de negre i amb un pin amb la bandera arc iris. "¡No estan sols!", exclama l'artista, emocionada, dirigint-se a la comunitat LGTB des de l'escenari. Després de l'emotiu discurs, l'emocionada Lady Gaga llegeix els noms i les edats de cada un dels assassinats la matinada de dissabte a diumenge per Omar Mateen

Després de l'acte d'homenatge, Lady Gaga va publicar un missatge a Twitter en què es pot llegir: "Sempre ens podem recolzar en el dolor de tots per recordar el que és la fortalesa".

Notícies relacionades

 

Són molts els artistes que han mostrat la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes i han mostrat públicament el seu suport a la comunitat LGTB, entre ells, la britànica Adele. "M'agradaria començar aquesta nit dedicant tot aquest concert a la gent d'Orlando, a la gent del club Pulse", va dir la cantant, visiblement afectada, en la seva actuació d'aquest diumenge a Antwerp (Bèlgica).