OBSESSIÓ ANIMAL

Tom, el dàlmata humà de 32 anys

Al Regne Unit hi ha uns 10.000 homes que disfruten disfressant-se de gossos en el temps lliure

3474114c00000578-3602177-image-m-42 1463825316877-large transi3fce1f7bon3 rkhzjyaartzv2vtpet2tzztd2tgh c

3474114c00000578-3602177-image-m-42 1463825316877-large transi3fce1f7bon3 rkhzjyaartzv2vtpet2tzztd2tgh c

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

'La meva vida de gos' ('Mitt liv som hund') és un drama costumista suec del 1985. Furga en la novel·la de Reidar Jönsson sobre la història d'un Ingemar, un noi la mare del qual es posa greument malalta i ha d'anar a viure amb uns parents. Les passa magres, però amb un gosset i els seus amics en té prou per superar les adversitats.

El títol d'aquell film és una al·legoria, un joc de paraules, però hi ha persones a qui els passa de debò i disfruten ficant-se dins la pell, literalment, del millor amic de l'home. Aquest és el cas de Tom, un tècnic d'il·luminació de 32 anys que viu a Tring (Hertfordshire), que té el costum d'enfundar-se en un vestit de làtex blanc amb taques negres. Ell és un dels 10.000 homes que al Regne Unit disfruten disfressant-se de gossos en el temps lliure. 

Quan ho fa --durant diferents moments diverses vegades a la setmana-- li agrada que li diguin Espot, el seu nom caní. Aquesta història centra aquesta nit el programa de la tele britànica 'La vida secreta dels cadells humans' (Channel 4).

PARAFÍLIA SUAVITZADA

En el dia de l'Orgull Friqui, els teleespectadors coneixeran un gos molt peculiar. El que va començar com a BDSM --'Bondage', Dominació-Submissió; Sadisme i Masoquisme-- ara és, d'una manera molt suavitzada, una forma de vida per a alguns individus. "No es tracta de sexe, és una manera d'evadir-se de la realitat", explica un altre company caní en el reportatge.

El dàlmata humà Tom --nomenat fa poc 'Senyor gosset del Regne Unit'-- no havia tingut mai un gos de petit. L'afició li va arribar de gran. La seva primera nòvia no ho va acceptar, explica en el documental de la tele. Però amb l'actual parella ha arribat, fins i tot, a perfeccionar els seus jocs.

I és que Espot és un gosset molt "juganer". 

TALC I LÀTEX

La seva obsessió requereix molt de talc per posar-se i treure's el làtex. En els models i accessoris, com la caseta gegant on fa les becainetes, ja s'ha gastat més de 5.000 euros (té diferents vestits, per a casa, per sortir a córrer...).

Notícies relacionades

No tothom entén el 'hobby' de Tom, si bé confessa que les seves amistats més pròximes han acceptat el joc i que fins i tot li porten llaminadures quan vénen a veure'l amb la seva disfressa.

En l'avanç del programa l'home cadell explica que disfruta quan li llancen joguines i li diuen allò de "bon minyó". Diu que quan es treu el vestit, i torna a la normalitat humana, sent que té el cap més clar i és més feliç.