Irina Shayk i Bradley Cooper, primera foto junts a Instagram

La model, de vacances a Santa Barbara, ha compartit amb els seus fans una imatge de tors, suposadament amb l'actor

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Irina Shayk, l'ex de Cristiano Ronaldo, està disfrutant d'uns dies de descans després d'unes setmanes de dur treball a les passarel·les de la Paris Fashion Week. La model russa ha elegit Santa Barbara, Califòrnia com a destí per relaxar-se i disfrutar del sol amb la seva parella, l'actor Bradley Cooper, amb qui el pròxim mes de maig complirà el seu primer any de relació.

Després dels rumors de crisi i ruptura que planaven sobre la parella, la model russa i l'actor nord-americà semblen estar més feliços que mai, o així s'esforcen a demostrar-ho una vegada i una altra. 

París, on Cooper va anar per donar tot el seu suport a Shayk, es van fer la seva primera foto a photocall. Després de passejar el seu amor per l'alfombra vermella i rubricar-lo amb la instantània d'un romàntic petó sobre l'alfombra vermella parisenca, sembla que la parella hi ha agafat gust i està disposada a demostrar que entre ells tot va vent en popa, i ho propaguen a tort i a dret.  

Notícies relacionades

I potser per allò que una imatge val més que mil paraules, la parella de guapos ha regalat al món el seu primera foto junts a Instagram.

Les seves cares les tenim molt vistes, o això deu haver pensat la model russa, que ha compartit amb els seus fans i seguidors una imatge on es pot veure en primer pla el seu tors en companyia d'un home, que se suposa que és Cooper... ¿o no?