NOVETATS A LES XARXES

Periscope ja disposa de pàgina de perfil per als seus usuaris

La compra de l'empresa per part de Twitter ha provocat una sèrie de canvis entre els quals destaca aquesta millora de l'aplicació

Aparença de la nova pàgina de perfil de Periscope.

Aparença de la nova pàgina de perfil de Periscope. / PERISCOPE

1
Es llegeix en minuts

L'aplicació Periscope, recentment comprada per Twitter, ha presentat la nova característica amb què a partir d'ara els seus usuaris podran disfrutar d'una pàgina de perfil pròpia amb una aparença semblant a la de l'empresa que l'hi va comprar.

Aquesta pàgina està formada per la imatge de perfil que selecciona el consumidor, seguida del seu nom real i el seu nom d'usuari, que, de la mateixa manera que a Twitter, va precedit d'una @. El següent que es troba és el nombre de 'likes' que han proporcionat la resta de persones que han vist els vídeos publicats.

A més, permet connectar el perfil de Periscope amb el de Twitter, de manera que qualsevol usuari trobarà, sempre que s'hagi activat l'opció, el botó amb la icona representativa de la xarxa social amb l'enllaç al perfil prèviament registrat.

A continuació, el perfil mostra, de forma més destacada, el nombre de seguidors que té el perfil i, alhora, el nombre de persones a qui segueix. El 'timeline', que és l'última part que trobem a la columna de l'esquerra de la pantalla, mostra el text que afegeix cada usuari al vídeo que publica.

Notícies relacionades

Per últim, i com a part central del perfil, es mostra el vídeo que se selecciona per visionar en el 'timeline'. De manera predeterminada, apareixerà el més recent. Per veure-ho en pantalla completa, només s'ha de clicar en el nom d'usuari que apareix sota del títol del vídeo.

Periscope va creixent i per això millora també la seva aplicació. Després de la demanda dels usuaris, l'empresa ha accedit a afegir l'opció de gravar el vídeo en manera apaïsada. I una altra actualització nova és la de 'share context', que permet saber qui ha compartit un 'feed' amb tu, ja que abans això no es podia saber.