A TWITTER

Guardiola i la llista unitària fan bullir les xarxes

La notícia que l'exentrenador del Barça tancarà la llista unitària ha inundat Twitter

Pep Guardiola en una imatge d’arxiu.

Pep Guardiola en una imatge d’arxiu. / AFP / CHRISTOF STACHE

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola és notícia a Twitter al transcendir que l'actual tècnic del Bayern de Munic tancarà la llista unitària del 27-S independentista, encapçalada per l'exeurodiputat i exmembre d'ICV Raül Romeva

Aquesta ha sigut la manera mitjançant la qual l'exjugador del Barça, que és a la Xina de pretemporada amb el seu equip, ha volgut donar suport al procés sobiranista. Encara que Guardiola ha assegurat no té cap intenció d'exercir com a diputat al Parlament, creu que la seva presència simbòlica en la llista és el millor gest per mostrar el seu suport a l'independentisme. 

Notícies relacionades

El de Santpedor s'ha posicionat en múltiples ocasions a favor del dret a decidir i de la creació d'un Estat per a Catalunya, com per exemple en les mobilitzacions de l'11 de Setembre o en la consulta del 9-N, per a la qual es va desplaçar expressament de Munic a Barcelona per votar.

A més, l'exfutbolista és soci de les entitats ANC i Òmnium Cultural, totes dues dins de la candidatura unitària, concretament en els números dos i tres amb Carme Forcadell i Muriel Casals.