MAMÍFER GEGANT

Mor Blosom, la vaca més alta del món

L'animal, que sempre havia sigut acusat de ser un mer muntatge de Photoshop, ha sigut guardonat amb el rècord Guiness al morir

La vaca més alta del món ha entrat al llibre Guiness dels rècords després de morir. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Encara que no ho sembli, aquesta vaca gegant és real. De fet, el seu nom era Blosom i el seu cos arribava als 1,90 metres d'altura. Després d'una vida marcada per les sospites de ser un muntatge fet amb Photoshop, aquest enorme mamífer ha passat a millor vida als 13 anys d'edat.

Blosom va morir el maig passat arran d'una lesió irreparable a la cama. Aquest trist esdeveniment va arribar menys d'un any després de ser reconeguda pel llibre Guinness dels rècords com la vaca més alta del món

Notícies relacionades

La seva propietària, la grangera Patty Meads-Hanson d'Orangeville (Estats Units), explica que Blosom mai va ser conscient de tota l'atenció que tenia al seu voltant. Des que tenia 8 setmanes de vida la seva vida va ser normal, sempre afectuosa amb els visitants i fidel a la seva grangera.

"Blosom va néixer amb una mida el doble de gran que qualsevol vaca i, de fet, la seva altura fins i tot va ser més gran als 8 anys d'edat", explica Patty Meads-Hanson. Ara, confirmada la seva presència en el pròxim llibre dels rècords, l'organització li ha preparat un vídeo homenatge una vegada l'enorme Blosom ha entrat al cel de les vaques per la porta gran.