'TRENDING TOPIC'

Ryan Gosling es menja els seus cereals

L'intèrpret rendeix homenatge a l'autor dels populars mems 'Ryan Gosling no vol menjar cereals', que va morir diumenge a causa d'un càncer

L’actor Ryan Gosling menja cereals a manera d’homenatge a l’autor dels seus populars mems. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'actor Ryan Gosling ha publicat A Twitter un Vine menjant cereals. L'escena ha sigut ràpidament 'Trending topic'. ¿El motiu? És un homenatge a Ryan McHenry, un jove escocès que va morir diumenge a causa d'un càncer. McHenry va ser l'autor del mem titulat 'Ryan Gosling no vol menjar cereals', que va córrer com la pólvora a la xarxa el 2013. cereals

En el vídeo viral, McHenry acostava una cullera plena de cereals al televisor, on es podia veure una escena de l'actor a 'Lars y una chica de verdad'. En el film, Gosling es tapava la boca amb una bufanda i per això semblava que rebutjava la cullerada. Inspirats en el mem, internet es va omplir de vídeos d'altres pel·lícules de Gosling en què l'actor tampoc menjava cereals.

CONDOL

En una entrevista a 'The Verge', McHenry va explicar que el vídeo i la seva repercussió a les xarxes socials el van ajudar a afrontar amb humor la seva malaltia. Després de publicar 20 vídeos sentia que no podria acabar la seva sèrie. "L'única conclusió que veig a tot això és que Ryan Gosling respongui. Encara que només sigui ell menjant-se uns cereals", va dir.

Notícies relacionades

L'actor de 'Drive' ha tancat el cercle amb el seu vídeo i també ha volgut traslladar el seu condol a la família amb aquest missatge: "El meu cor és amb la família i els amics de Ryan McHenry. Em sento molt afortunat d'haver format part de la seva vida encara que fos d'una manera tan petita". 

 

Temes:

Ryan Gosling