Un vídeo del Youtube mostra un jove patint un atac mentre practicava paracaigudisme

El noi va aconseguir salvar-se gràcies al seu instructor, que després d'aconseguir atrapar-lo va deixar anar el paracaigudes a 915 metres del terra

Un home queda inconscient durant un salt amb paracaigudes a uns 2.750 metres d’altura; el rescata el seu instructor / YOUTUBE / NOMADIC ADRENALINE

1
Es llegeix en minuts

Un vídeo pujat al Youtube mostra com un noi de 22 anys, Christopher Jones, pateix un atac fent paracaigudisme i queda inconscient. "Possiblement el moment més espantós de la meva vida", assegura l'afectat en el text que acompanya el vídeo que ell mateix ha publicat. 

El fet va passar el 14 de novembre del 2014 a Austràlia. L'afectat estava a la cinquena etapa del programa Caiguda Lliure Accelerada de la Western Austràlia Skydiving Academy quan va tenir aquesta experiència pròxima a la mort.

Notícies relacionades

Jones va patir l'atac a uns 2.750 metres d'altitud quan intentava fer un gir a l'esquerra en l'aire mentre queia. El jove va passar uns 30 segons inconscient en caiguda lliure, fins que el seu instructor, Sheldon McFarlane, va aconseguir atrapar-lo i obrir-li el paracaigudes, al voltant dels 1.200 metres de terra. Jones va recuperar la consciència quan es trobava a 915 metres i va aconseguir arribar a terra sa i estalvi.

La filmació ha tingut més de 2,5 milions de visites des que va ser pujada a Youtube diumenge passat.