Eurocopa

Piqué proposa un nou format de llançament de penals

«No és casualitat que en les quatre tandes que hi ha hagut tant a l’Eurocopa com a la Copa Amèrica hagi guanyat l’equip que primer tira», va denunciar el central del FC Barcelona

Piqué proposa un nou format de llançament de penals
1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué i Carles Puyol, campions de dues Eurocopes i un Mundial amb la selecció espanyola, van elogiar els internacionals i el seleccionador Luis Enrique Martínez pel nivell mostrat a l’Eurocopa 2020, després de caure en la tanda de penals de semifinals a Wembley.

«Enorme torneig de la selecció! És per sentir-se’n molt orgullós. Arribar a semifinals de l’Eurocopa té moltíssim mèrit. No crec que hi hagi selecció millor en la competició, però les tandes de penals de vegades són molt cruels. Molt ànim a l’equip», va escriure Piqué al seu compte oficial a Twitter. Aprofitant l’eliminació del conjunt dirigit per Luis Enrique en la tanda de penals, el central del FC Barcelona va carregar durament contra el sistema actual de llançaments de penals, avança la SER.

I és que, sota el seu punt de vista, l’equip que llança primer té més opcions d’emportar-se la victòria per qüestions simplement psicològiques. Per reforçar la seva teoria, el jugador es va referir al que ha passat tant a l’Eurocopa com a la Copa Amèrica, que s’està jugant en aquests moments.

Notícies relacionades

«No és casualitat que en les quatre tandes que hi ha hagut tant a l’Eurocopa com a la Copa Amèrica hagi guanyat l’equip que primer tira», va denunciar Gerard Piqué, «les estadístiques diuen que el primer té més opcions, i en un torneig així no em sembla just que un sorteig faci que comencis amb desavantatge». Una crítica que va generar milers de reaccions de persones que li van proposat alguna alternativa al sistema actual.

«Ara més que mai amb Luis Enrique i la selecció espanyola», va animar Puyol. «Quan perdre no és un fracàs. Hi ha molt futur en aquest equip. Els fruits arribaran aviat. Orgullós de vosaltres, nois», va escriure Joan Capdevila.