ITÀLIA 1 – 1 ESPANYA

Els penals condemnen Espanya i la deixen a la porta del paradís

Els penals condemnen Espanya i la deixen a la porta del paradís

Morata i Dani Olmo van fallar la pena màxima després d’un gran partit

8
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A la porta del paradís es va quedar Espanya. Just al llindar després de portar Itàlia al límit, firmant un imponent partit, dominant el joc, controlant gairebé tot, tenint resposta per superar el gol inicial de Chiesa. És una derrota amb honor. Però una derrota. Tot i que, en el fons, potser és un triomf perquè Luis Enrique ha sabut guiar aquesta jove selecció fins a Wembley sembrant una llavor d’esperança. Hi ha futur. I per descomptat, present, com va quedar demostrat amb un equip que va tenir la pilota, desfigurant Itàlia, que es va colar a la final de l’Eurocopa en la tanda de penals.

I en Morata, primer, suplent, després revulsiu, es va resumir l’alegria i el dolor d’Espanya. Va generar entusiasme amb el gol de l’empat, va provocar després frustració quan el seu penal, era el quart, va ser aturat per Donnarumma. Després, Jorginho va complir l’ofici del llançador a qui no l’afecten les pressions, mentre que Pedri, un nen que no va fallar ni una passada en els primers 90 minuts, plorava a llàgrima viva a Wembley. No hi havia cap consol per al jove talent del Barça, mentre Luis Enrique, orgullós de l’obra que ha construït en temps rècord, es dirigia a la grada de l’estadi londinenc per aplaudir els milers d’aficionats que estaven encara a l’estadi.

Reconeixement etern

Després, el tècnic anava abraçant, un a un, tots els seus futbolistes. En cada abraçada hi havia un gest de gratitud i reconeixement etern cap a aquests nois que han demostrat que Espanya està de tornada. No és només orgull ni caràcter sinó el compromís amb una manera de jugar que va ofegar Itàlia, tot i que es va trencar des d’aquest punt que no oblidarà. Des dels 11 metres amb què va eliminar Suïssa. Des dels 11 metres on queia amb Itàlia.

Però no hi ha millor llegat que el que va deixar el joc d’Espanya. Un llegat per iniciar un camí ple d’esperança perquè amb la selecció, n’hi ha prou amb mirar el partidàs de Dani Olmo, el primer penal del qual va anar al Tàmesis, ha completat un procés d’aprenentatge impagable. Potser a Qatar es reculli el treball construït en aquest torneig on Luis Enrique ha aconseguit un triomf inesperat: la gent s’ha connectat, de nou, amb la selecció. El seu futbol mereix tot el respecte i el reconeixement perquè no només ha competit sinó també ha exhibit la guia per als pròxims mesos.

Davantera dinàmica

Valent com sempre va ser Luis Enrique. I cruyffista com evoquen les seves atrevides decisions. Johan posava Laudrup de ‘fals nou’. I Guardiola, amic de Lucho, ho va fer al seu dia amb Messi. O al City amb De Bruyne. No fa tant Espanya eren «Morata i 10 més», com sostenia el seleccionador espanyol. Però a Wembley, conscient que Chiellini i Bonucci, els centrals d’Itàlia, viuen més tranquils quan tenen un davanter a prop dels seus veterans cossos, l’asturià va treure aquesta figura. Va enviar Morata a la banqueta per compartir xandall de secundari amb Gerard Moreno i va apostar per una davantera dinàmica en la qual Dani Olmo, el jove nascut a la Masia que ha madurat a Croàcia i ara a Alemanya, oferís una càtedra del que és un ‘fals nou’. Astut, creatiu, llest, mai va viure a l’àrea ‘azzurra’ generant descontrol a aquest expert eix. No només això. Espanya li va treure la pilota a Itàlia, demostrant una excel·lent personalitat perquè va esquivar amb calma la pressió ordenada per Mancini. En els primers 45 minuts, ‘la Roja’, que tornava a anar vestida de blanc, va fer el doble de passades (316) que els italians (151). Quan el va necessitar aquesta imberbe selecció, parida per Luis Enrique, va assumir el risc, generant superioritat a través de tenir la pilota. I tenir-la amb sentit i imaginació amb Pedri oferint una pàgina més de la seva màgia en el que s’intueix que és un catàleg infinit. Una monumental passada, espatllada després pel mal control d’Oyarzabal, va demostrar que l’adolescent canari, que ha traspassat la barrera de la majoria d’edat, no es deixa intimidar pel rival (era Itàlia i les seves quatre estrelles de campiona del món cosides al pit), ni, per descomptat, per l’escenari. A Wembley, al país on van inventar el futbol, van assistir sorpresos a Pedri, un nen que juga com si cada gest fos una lliçó de futbol.

La vella Itàlia

De sobte, després d’una fogosa arrencada inicial, Itàlia va canviar en el que sempre ha sigut. Un equip especulatiu, amb 9 i fins a 10 jugadors per darrere de la pilota. Però no era culpa seva. Era culpa del joc d’Espanya. Del brillant i modern joc d’Espanya, a qui li faltava el premi del gol (Donnarumma va evitar un verinós xut de Dani Olmo) per trobar la recompensa més que merescuda. Però els partits no es mereixen. Es guanyen. I Mancini, just quan el cronòmetre indicava els minuts finals d’una primera part on Itàlia, i no només la selecció sinó tot el país, suplicava per tenir la pilota més enllà de 10 segons, va descobrir Emerson, el suplent de Spinazzola, cavalcar pel flanc esquerre. Va entrar el lateral esquerrà del Chelsea a l’àrea d’Unai Simón deixant anar un endimoniat xut que va repel·lir el travesser d’Espanya. Del no-res, una ocasió més que perillosa, símptoma que la vella Itàlia estava de tornada, dolguda com estava perquè li havien arrabassat el tresor de la pilota a la nova Itàlia.

Mancini, com és obvi, va detectar la gravetat del problema i va ajustar en l’inici de la segona meitat per activar la seva selecció. Ho va aconseguir, curiosament, amb un error amb els peus d’Unai Simòn, no tan groller, és clar, com el de Croàcia, però això va envalentir els italians, que van trobar, a la fi, Immobile. El partit no era en la segona meitat d’una única direcció, com l’afavoria a Espanya. I així en una jugada rapidíssima, iniciada per Donnarumma amb la mà, va muntar un contraatac de llibre, que va agafar l’equip de Luis Enrique descol·locat. Ni el tall inicial de Laporte va impedir que Chiesa avancés Itàlia amb un superb cop amb la dreta. Tot va ser tan ràpid que ni se’n va adonar la selecció de Luis Enrique, que va moure la banqueta d’immediat situant Morata al camp, però destinat al flanc esquerre amb Dani Olmo instal·lat en l’eix de l’atac, però de forma provisional. Després, Morata, de nou; Dani, d’11.

Al gol d’Itàlia va reaccionar bé la selecció tot i que va malgastar dues ocasions irreals de fallar, sobretot la d’Oyarzabal, sol a l’àrea petita, tot i que ni va connectar amb la pilota. El xut de Dani Olmo no va trobar ni tan sols porteria. Però Luis Enrique, que aviat va agitar l’equip amb aquests canvis, va inocular una personalitat i un caràcter a un grup de joves que té per bandera un estil de joc innegociable, a més d’un caràcter indestructible perquè el fàcil era claudicar. O deixar-se portar per l’ofici d’aquesta adulta Itàlia. Tot i que qui es va fer veritablement adulta va ser Espanya com va resumir el gol de l’empat de Morata perquè, de vegades, el futbol sí que és just. No sempre. Però, de vegades, sí. N’hi ha prou amb veure el gol espanyol. Un resum del que és aquest equip. Fidel i compromès amb la pilota de manera gairebé fonamentalista, amb una convicció religiosa. Del central esquerrà al nou. De Laporte a Morata, que va rebre d’esquena i va cavalcar a camp obert, enfrontat a Bonucci i i Chiellini, els seus amics de la Juve. En aquesta carrera anava trencant tots els fantasmes que havien niat en la seva ment des de fa setmanes. Però va necessitar, per descomptat, el caramel de Dani Olmo. Fins i tot li va treure el paper a la llaminadura el davanter de Terrassa perquè Morata, amb una precisió quirúrgica, enganyés Donnarumma amb un cop amb l’esquerra delicat i, alhora, contundent. Un gol per viure la tercera pròrroga d’una Espanya que ha madurat aquest mes que ha anat donant voltes per tot Europa: Sevilla, Copenhaguen, Sant Petersburg i Londres.

En el temps afegit, ni rastre d’Itàlia, desnaturalitzada i ofuscada com va quedar per l’excel·lent resposta de la selecció de Luis Enrique, tot i que el joc no li va arribar per guanyar, per la qual cosa es va acabar on Suïssa. En el punt de penal. I allà la crueltat del futbol va quedar simbolitzada, de nou, en Morata perquè el seu llançament va ser aturat per Donnaruma, just abans que Jorginho, en una exhibició de sang freda, firmés el penal decisiu perquè Itàlia arribés a la final de l’Eurocopa. 

FITXA DEL PARTITItàlia: Donnarumma (8), Di Lorenzo (6), Bonucci (5), Chiellini (4), Emerson (6), Barella (5), Jorginho (6), Verratti (5), Chiesa (8), Immobile (5) i Insigne (5). 

Entrenador: Roberto Mancini (5).

Canvis: Berardi (4) per Immobile (m. 61); Pessina (4), per Verratti (m. 74); Toloi (4) per Emerson (m. 74); Belotti (5) per Insigne (m. 85); Locatelli (4) per Barella (m. 85); Bernardeschi (s. q.) per Chiesa (m. 107) 

Espanya: Unai Simón (6), Azpilicueta (6), Èric García (5), Laporte (7), Jordi Alba (5), Koke (5), Busquets (6), Pedri (7), Oyarzabal (4), Dani Olmo (8) i Ferran Torres (5),

Entrenador: Luis Enrique (7).

Canvis: Morata (8) per Ferran Torres (m. 62); Gerard Moreno (6) per Oyarzabal (m. 69), Rodri (6) per Koke (m. 69); Marcos Llorente (6) per Azpilicueta (m. 85); Thiago (s. q.) per Busquets (m. 105); Pau Torres (s. q.) per Èric García (m. 109),  

Gols: 1-0, Chiesa (m. 60); 1-1, Morata (m. 80)

Àrbitre: Félix Brych, alemany (4)

Targetes grogues: Busquets (m. 51); Toloi (m. 98); Bonucci (m. 118)

Notícies relacionades

Estadi: Wembley.

Espectadors: 65.000.

Actualitzar

Fa 1016 dies

Hasta aquí la narración del partido. Gracias por seguirlo con nosotros y hasta la próxima.

Fa 1016 dies

GOL DE JORGINHO. ITALIA, A LA FINAL

Fa 1016 dies

PARA DONARUMMA A MORATA

Fa 1016 dies

GOL DE BERNARDESCHI

Fa 1016 dies

GOL DE THIAGO ALCÁNTARA

Fa 1016 dies

GOL DE BONUCCI

Fa 1016 dies

GOL DE GERARD MORENO

Fa 1016 dies

GOL DE BELOTTI

Fa 1016 dies

DANI OLMO LA ENVÍA FUERA

Fa 1016 dies

PARADÓN DE UNAI SIMÓN ANTE LOCATELLI

Fa 1016 dies

¡FINAL! El encuentro se decidirá en los penaltis.

Fa 1016 dies

MIN 119. ¡Por poco! Salva Italia un balón de Pau Torres que llegaba a Pedri.

Fa 1016 dies

MIN 118. Falta sobre Morata de Bonucci y amarilla para el central italiano.

Fa 1016 dies

MIN 116. Llega el minuto de Iniesta.

Fa 1016 dies

MIN 116. Fuera de juego de Belotti.

Fa 1016 dies

MIN 115. Provodencial Pau Torres ante la llegada de Belotti.

Fa 1016 dies

MIN 113. Pedri acumula 61 pases acertados de 62 intentados ante Italia. Solo ha fallado uno en la prórroga.

Fa 1016 dies

MIN 112. Falta de Belotti sobre Alba. El lateral se tira al suelo buscando la amarilla.

Fa 1016 dies

MIN 110. ¡GOL ANULADO POR FUERA DE JUEGO DE BERARDI!

Fa 1016 dies

MIN 107. Se acalambra Eric Garcia y le estira la pierna Unai Simón. Entrará Pau Torres.

Fa 1016 dies

MIN 106. Cambio en Italia. Se retira roto Chiesa, entra Bernardeschi.

Fa 1016 dies

MIN 106. Calientan Fabián Ruiz y Adama Traoré.

Fa 1016 dies

MIN 106. Arriesga Donarumma con los pies pero no logra robarle el balón Morata.

Fa 1016 dies

¡Arranca la segunda parte de la prórroga! Lo hace con cambios. En España entra Thiago por Busquets.

Fa 1016 dies

DESCANSO

Fa 1016 dies

MIN 105. Chiesa se lanza al suelo lesionado.

Fa 1016 dies

MIN 105. Gran presión de España.

Fa 1016 dies

MIN 104. Continua el espectáculo de Dani Olmo entre líneas. Italia parece esperar los penaltis.

Fa 1016 dies

MIN 103. Fuera de juego de Belotti.

Fa 1016 dies

MIN 102. ¡La saca con el muslo Bonucci! Atajada de Donarumma y disparo de Gerard que salva Italia por poco.

Fa 1016 dies

MIN 101. Juego peligroso de Pessina.

Fa 1016 dies

MIN 98. ¡DONARUMMA SALVADOR! Falta rasa de Olmo que salva el guardameta. El rechace de Morata también lo ha salvado el portero. Será córner para España.

Fa 1016 dies

MIN 97. Amarilla a Toloi por una falta fea.

Fa 1016 dies

MIN 97. Se enfada Pedri porque considera que le han hecho falta pero no la señala el colegiado.

Fa 1016 dies

MIN 95. Se cabrea Luis Enrique al ver a los suyos jugar el balón atrás.

Fa 1016 dies

MIN 94. Se encierra Italia ante el dominio de balón de España.

Fa 1016 dies

MIN 93. Se ha hecho daño en el tobillo izquierdo Alba y calienta Gayà por si acaso.

Fa 1016 dies

MIN 92. Falta de Rodri sobre Belotti.

Fa 1016 dies

¡Arranca la prórroga!

Fa 1016 dies

¡FINAL! El billete a la final se decidirá en la prórroga.

Fa 1016 dies

MIN 90. Se añaden tres minutos y España lanzará un córner.

Fa 1016 dies

MIN 90. ¡Qué recuperación de Llorente!

Fa 1016 dies

MIN 90. Reclaman manos de Italia tras un disparo de Dani Olmo.

Fa 1016 dies

MIN 89. Gritos de “Morata, Morata” en Wembley.

Fa 1016 dies

MIN 85. Cambios en Italia. Entran Locatelli y Belotti por Insigne y Barella. En España entra Llorente por Azpilicueta.

Fa 1016 dies

MIN 83. Gran jugada de Morata tras otro balón de Gerard Moreno.

Fa 1016 dies

MIN 80. ¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Golazo de Morata para empatar el encuentro a diez minutos del final.

Fa 1016 dies

MIN 79.Vuelve a llegar Italia. Disparo de Berardi que atrapa Unai.

Fa 1016 dies

MIN 77. Pase increíble de Gerard Moreno para Morata que Bonucci envía a córner.

Fa 1016 dies

MIN 73. Cambios en Italia. Entran Pessina y Toloi por Emerson y Verrati.

Fa 1016 dies

MIN 73. Casi la lia Donarumma, que pide perdón a los suyos.

Fa 1016 dies

MIN 69. Gerad Moreno ha entrado en busca del gol. Se ha retirado Oyarzabal.

Fa 1016 dies

MIN 69. Cambio en España. Rodri entra por Koke.

Fa 1016 dies

MIN 67. Va a entrar Rodri.

Fa 1016 dies

MIN 64. ¡LA TIENE ESPAÑA! No remata Oyarzabal tras un gran pase de Koke.

Fa 1016 dies

MIN 62. Córner para España.

Fa 1016 dies

MIN 61. Reacciona Luis Enrique. Entra Morata por Ferran Torres. En Italia se retira Immobile y jugaran con falso nueve.

Fa 1016 dies

MIN 69. ¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Balón muerto que le queda a Chiesa y lo ajusta al palo izquierdo de España. Se adelanta Italia.

Fa 1016 dies

MIN 60. Atrapa Donarumma un buen centro de Alba.

Fa 1016 dies

MIN 57. Le mete pausa al partido Pedri tras varias idas y vueltas.

Fa 1016 dies

MIN 57. Disparo de Ferran que tapona Chiesa.

Fa 1016 dies

MIN 56. Calientan Morata, Thiago y Llorente. En Italia entrará Berardi.

Fa 1016 dies

MIN 53. Llegada ahora de Italia, disparo de Chiesa y atajada de Unai.

Fa 1016 dies

MIN 52. Disparo de Busquets tras un jugadón de Oyarzabal que se va fuera.

Fa 1016 dies

MIN 51. Amarilla a Busquets por reiteración.

Fa 1016 dies

MIN 50. Buena contra de España que termina en córner.

Fa 1016 dies

MIN 49. Disparo de Immobile que se va fuera. Ha salido enchufada Italia.

Fa 1016 dies

MIN 48. Error de Unai Simón y córner para Italia.

Fa 1016 dies

MIN 47.Fuera de juego de Ferran Torres.

Fa 1016 dies

¡Arranca la segunda mitad!

Fa 1016 dies

EL COLEGIADO PITA EL DESCANSO EN MEDIO DE UNA CONTRA ESPAÑOLA. Protesta la selección.

Fa 1016 dies

MIN 45. ¡Disparo al palo de Emerson! Y el colegiado da puerta. Aviso de Italia antes del descanso.

Fa 1016 dies

MIN 43. Buena presión. Dani Olmo, a punto de birlarle el balón a Donarumma.

Fa 1016 dies

MIN 43. Balón filtrado de Pedri que se acaba llevando Donarumma.

Fa 1016 dies

MIN 41. Fuera de juego de Ciro Immobile. Otro.

Fa 1016 dies

MIN 39. ¡La tiene España! Contra de libro que empala Oyarzabal segun llega. El disparo se ha ido fuera.

Fa 1016 dies

MIN 37. Se crece la afición española en Wembley.

Fa 1016 dies

MIN 37. Carrera de Emerson que finaliza con una falta española que no señala el colegiado.

Fa 1016 dies

MIN 35. Fuera de juego de Ciro Immobile. Empiezan a crecer los italianos.

Fa 1016 dies

MIN 34. Balón colgado de Di Lorenzo que Laporte envía fuera. Gran partido del defensa español.

Fa 1016 dies

MIN 32. Pérdida de Verrati y contragolpe de Olmo que acaba con un disparo precipitado que se va fuera.

Fa 1016 dies

MIN 31. Muy atento Laporte ante la velocidad de Chiesa.

Fa 1016 dies

MIN 30. Prepara un cambio Italia. Calientan cinco jugadores, entre ellos Berardi.

Fa 1016 dies

MIN 28. ¡70% de posesión para España! Escándalo de partido de la Roja.

Fa 1016 dies

MIN 27. Muy bien Unai Simón en la frontal para evitar que llegue Italia.

Fa 1016 dies

MIN 25. ¡PARADÓN DE DONARUMMA! Salva el guardameta italiano ante un disparo potente abajo de Olmo.

Fa 1017 dies

MIN 24. ¡Qué escándalo Pedri! Cómo pincha el balón el canario.

Fa 1017 dies

MIN 23. Junta muy bien las líneas España obligando a Italia a jugar en largo.

Fa 1017 dies

MIN 22. Se la quita de encima Bonucci. Balón largo y que juegue España.

Fa 1017 dies

MIN 21. ¡SUSTO PARA ESPAÑA! Salió Unai, se quedó la meta vacia pero Barella no encontró portería.

Fa 1017 dies

MIN 18. Primer córner del partido. Será para España.

Fa 1017 dies

MIN 17. Error de Busquets y falta sobre Barella para evitar el peligro.

Fa 1017 dies

MIN 13. Pérdida de Barella y disparo lejano de Ferran que no encuentra puerta.

Fa 1017 dies

MIN 13. Se cabrea el seleccionador italiano y llama a Chiesa. Los italianos llevan cuatro minutos sin tocar el esférico.

Fa 1017 dies

MIN 11. Intenta contener Italia a una España que no suelta el balón. Aplaude Luis Enrique.

Fa 1017 dies

MIN 10. Caracoleo de Oyarzabal y disparo que recupera Insigne. Primera llegada al área rival.

Fa 1017 dies

MIN 8. Cada vez que Olmo se mete entre los dos centrales, tiembla y duda la defensa italiana.

Fa 1017 dies

MIN 7. Se duerme Koke e Italia logra llegar a campo contrario.

Fa 1017 dies

MIN 6. Pitos a España por su dominio del balón.

Fa 1017 dies

MIN 5. Balón filtrado de Ferran en busca de Olmo que acaba en nada. Muy atenta la defensa italiana.

Fa 1017 dies

MIN 4. Fuera de juego de Immobile.

Fa 1017 dies

MIN 4. Se cabrea Luis Enrique con los suyos por conceder ese ataque italiano.

Fa 1017 dies

MIN 3. Primer ataque peligroso de Italia que termina con un disparo de Barella, que estaba en fuera de juego.

Fa 1017 dies

MIN 2. Recupera el esférico rápido España ante las pérdidas.

Fa 1017 dies

MIN 1. Primera posesión para España. Balón de Laporte que se come Emerson.

Fa 1017 dies

¡Arrancan las semifinales de la Eurocopa!

Fa 1017 dies

Momento para los himnos.

Fa 1017 dies

Todo preparado en Wembley. Saludo de entrenadores antes de empezar.

Fa 1017 dies

¡15 minutos para que empiece el encuentro! Últimos ajustes en Wembley antes de la semifinal.

Fa 1017 dies

Sarabia, hoy lesionado, habla en Telecinco: “Estoy dolido, es un gran partido que a los jugadores nos gusta jugar, pero estoy contento de estar aquí y espero que me regalen la victoria. Voy a hacer todo lo posible por estar en la final pero lo importante es que hoy pasemos".

Fa 1017 dies

Jesús Casas: "Ellos vienen en una dinámica muy buena, llevan treinta y tantos partidos invictos. Si parten como favoritos que seamos capaces de darle la vuelta a ese pronóstico".

Fa 1017 dies

Jesús Casas, segundo de Luis Enrique: "Tenemos un modelo definido pero las características de los jugadores nos pueden hacer que las fortalezas del rival no aparezcan tanto".

Fa 1017 dies

EN LA MEMORIA

Ante el Italia - España varios episodios vienen a la mente, como el codazo de Tassotti a Luis Enrique en el Mundial de 1994. O el fin de la maldición de los cuartos con la tanda de penaltis de la Eurocopa 2008.

Fa 1017 dies

COLEGIADO A LA ALTURA

El partido lo dirige el alemán Felix Brych.

Fa 1017 dies

RECUERDO A RAFFAELLA

UEFA ha accedido a la petición de Italia de incluir en la playlist del calentamiento la canción 'A far l'amore comincia tu' de Raffaella Carrà, fallecida ayer

Fa 1017 dies

LOS PILARES DE LA BELLA ITALIA

El 10 de septiembre de 2018 cambió todo. Italia cayó ante Portugal en la Liga de las Naciones (1-0) y Roberto Mancini, el técnico elegido para olvidar la humillación que supuso quedar fuera del Mundial de Rusia, tomó una decisión clave. Adiós al 4-4-2, bienvenidos al 4-3-3. Desde entonces, la azzurra suma 32 partidos sin caer y 13 victorias consecutivas.

Fa 1017 dies

ONCE DE ITALIA

Los italianos salen con: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Verratti, Jorginho, Barella; Insigne, Chiesa e Immobile.

Fa 1017 dies

LAS CLAVES DEL PARTIDOPor Marcos López

Y Morata es suplente

1.- España, con un 'falso nueve'. Ya es oficial. Ni Morata. Ni Gerard Moreno. La selección sale en Wembley sin un delantero centro tradicional. Juega Luis Enrique con Ferran Torres, Oyárzabal, la gran novedad, que ejercería de 'falso nueve', y Dani Olmo, que ocupa la plaza del lesionado Sarabia.

2.- Èric García forma pareja con Laporte. Un eje también tradicional ha diseñado Luis Enrique para frenar a Italia. Pau Torres regresa al banquillo y aparece en el once Èric García, el nuevo jugador del Barça, formando pareja con Laporte, el único intocable en esa zona.

3.- Tres cambios en el once. No toca nada el técnico asturiano en el centro del campo donde mantiene a Busquets, Koke y Pedri. Pero hay tres modificaciones en el once con respecto al que ganó a Suiza en la tanda de penaltis: Èric por Pau Torres, Dani Olmo por Sarabia y Oyárzabal por Morata. 

Fa 1017 dies

CAMBIOS ANTE UN PARTIDO VITAL

Luis Enrique sorprende con una delantera inédita en esta Eurocopa. Ferran Torres será el falso '9'de la selección con Dani Olmo y Oyarzabal en las bandas. Morata, el gran damnificado. El jugador de la Juventus será suplente.

Fa 1017 dies

ONCE CONFIRMADO

España sale con:  Unai Simón; Azpilicueta, Laporte, Eric García, Jordi Alba; Busquets, Koke, Pedri; Dani Olmo, Ferran Torres y Oyarzabal.

Fa 1017 dies

Buenas tardes y bienvenidos a la narración en directo del Italia - España. La selección busca el billete a la final de la Eurocopa en un encuentro con tintes históricos.

Carregar més

Temes:

Eurocopa 2021