FELICITAT DESPRÉS DEL PAS A VUITENS

Busquets admet que la golejada suposa «una eufòria» anímica

El capità s’emociona en la seva reaparició rere el positiu de Covid i admet que només va canviar de sort davant el gol

Busquets admet que la golejada suposa «una eufòria» anímica

Joaquín Corchero / Apf

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Al caire de les llàgrimes va aparèixer Sergio Busquets després del partit, i no era només per haver rebut el trofeu al millor jugador del partit, sinó perquè es tractava de la seva reaparició al tornar del seu aïllament per haver donat positiu per Covid-19 i pels cinc gols que va endossar Espanya a Eslovàquia que va assegurar la classificació.

«Ha sigut un moment d’eufòria per a tothom», va admetre un emocionat Busquets, destacant que el nivell de joc es va mantenir respecte als dos primers partits, però amb una substancial novetat: el gol. «La bona sort que ens va faltar l’hem tingut amb el primer gol del porter», va dir, al·ludint a l’autogol de Dubravka a l’intentar aclarir el cop que havia enviat Sarabia al travesser, una altra de les sorpreses de l’alineació.

Notícies relacionades

Qui va marcar va ser Aymeric Laporte, al tall del descans, per apuntalar una victòria que es transformaria en una golejada. El defensa del Manchester City va confessar que havia celebrat el gol «amb molta ràbia» per la importància que tenia per al partit i pels comentaris que havia escoltat amb la seva ràpida nacionalització per participar a l’Eurocopa. «Visc un somni per jugar en aquest equip i estic intentant tornar el carinyo i l’aposta que han fet per mi», va dir.

Pintar la cara

«Hem fet disfrutar a tothom i això ens va molt bé a tots», va destacar Luis Enrique, qui ja havia avisat que l’equip era com una ampolla de cava a punt de ser destapada. «A cap primer classificat li hauria agradat que le toqués Espanya, però és no nega que Croàcia ens pugui pintar la cara», que assumia les crítiques sense saber en què consistien –«no sé de què parleu, no llegeixo», va apuntar-, tot i que no va voler contestar a «aquell senyor» amb referència a Rafael van der Vaart.