EUROCOPA 2021

Braithwaite, sobre Eriksen: «Va ser una experiència horrible»

El davanter del Barça assegura que encara se sent «afectat per la situació»

Braithwaite, sobre Eriksen: «Va ser una experiència horrible»
1
Es llegeix en minuts

El davanter del Barcelona Martin Braithwaite va qualificar d’«horrible» el que va passar dissabte durant el Dinamarca-Finlàndia de l’Eurocopa, quan Christian Eriksen va patir un desmai i va haver de ser hospitalitzat d’urgència.

«Encara em sento afectat per la situació, però el més important és que el Christian es troba millor i per això jo també estic millor. La seva salut és el més important. Va ser una experiència horrible», va dir Braithwaite en roda de premsa a la concentració danesa a Helsingør, al nord de Copenhaguen.

Per a Braithwaite va significar «molt» poder parlar amb Eriksen ahir per videotrucada i comprovar que el jugador de l’Inter es troba millor.

«Tenia algunes imatges del que va passar dissabte que volia treure’m del cap», va afirmar a la primera compareixença dels jugadors danesos després del contratemps patit per Eriksen.

El davanter danès no va saber com explicar la decisió dels seus companys de formar un cercle entorn d’Eriksen per protegir-lo de les càmeres mentre els metges intentaven reanimar-lo.

«És difícil dir com va començar tot, va ser com si les coses passessin de forma natural. Vam entendre que havíem d’ocupar-nos del Christian i vam intentar fer-ho tan bé com vam poder», va dir.

Orgull per la reacció de l’equip

Braithwaite es va mostrar «orgullós» per la reacció de l’equip, que va qualificar d’«únic», i va agrair el recolzament rebut.

Segons han explicat els responsables de la selecció, la UEFA els va plantejar dues opcions, una vegada sabut que Eriksen estava millor: o reprendre el partit aquell dia o fer-lo diumenge al migdia. Els jugadors van elegir la primera, tot i que el seleccionador, Kasper Hjulmand, ha criticat que els presentessin només aquestes possibilitats.

Notícies relacionades

«No recordo gaire bé com va ser, els meus pensaments estaven en una altra banda. No era el millor moment per jugar un partit», va confessar el davanter del Barcelona sobre les seves sensacions al tornar a la gespa hora i mitja després.

Braithwaite va admetre que tenia ganes de tornar a entrenar-se avui de cara al partit de dijous contra Bèlgica i «desconnectar», perquè assegut a l’habitació «et passen moltes coses pel cap».