El partit inaugural

Itàlia buscarà la victòria número 28 contra la complicada Turquia

Roberto Mancini pateix el primer contratemps amb la lesió de Lorenzo Pellegrini

Itàlia buscarà la victòria número 28 contra la complicada Turquia

NAZIONALE ITALIANA

1
Es llegeix en minuts

Si ja el primer partit d’un torneig com l’Eurocopa és complicat per a qualsevol selecció, la dificultat augmenta si el xoc, a més, és l’inaugural. I el repte encara es fa més difícil si es juga amb el requisit de ser la selecció favorita en el primer duel de la competició.

És el que li passa aquest divendres a la Itàlia de Roberto Mancini, que porta una ratxa increïble de 27 victòries consecutives, que buscarà contra la sempre complicada i aguerrida Turquia el triomf número 28 i que, a més, malgrat les restriccions a causa de la pandèmia, jugarà davant el seu públic a l’Estadi Olímpic de Roma (21 hores, Tele 5).

«Es tracta de divertir la nostra afició, que juguem tranquils perquè en aquesta Eurocopa podem somiar fer una cosa gran», va afirmar aquest dijous Mancini, al poc d’assumir el primer contratemps per a Itàlia. El centrecampista Lorenzo Pellegrini, segons alguns mitjans pretès per diversos clubs, entre els quals hi ha el Barça, es va lesionar, va causar baixa i va ser substituït per Gaetano Castrovilli, de la Fiorentina. «Tinc molta ràbia per culpa del meu problema muscular. Me’n vaig però ho faig amb molta confiança cap aquest equip», va declarar Pellegrini.

Per part turca, el tècnic Senol Günes confia a donar la sorpresa gràcies a la tècnica de Hakan Calhanoglu i Yusuf Yazici i amb els gols de Burak Yilmaz.

Alineacions probables

Itàlia: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Insigne, Berardi, Immobile.

Notícies relacionades

Turquia: Çakir; Celik, Soyuncu, Demiral, Meras; Yokuslu; Karaman, Yazici, Tufan, Calhanoglu; Yilmaz.

Àrbitre: Danny Makkelie (HOL)