María Herrera triomfa en la primera carrera del Mundial femení de motos

La noruega Mia Rusthen va haver de ser evacuada en helicòpter amb politraumatismes després d’un accident que va obligar a posposar la prova fins a la tarda.

María Herrera triomfa en la primera carrera del Mundial femení de motos
1
Es llegeix en minuts
Begoña González

El circuit italià Marco Simoncelli de Misano havia de ser aquest dissabte l’escenari d’una carrera històrica, i ho ha sigut, però amb mal gust de boca. La primera carrera del mundial femení de velocitat va haver de ser interrompuda al matí per una preocupant bandera vermella i de nou per un altre accident en la represa. Malgrat els contratemps, la pilot espanyola María Herrera (9:11.409) es va coronar campiona de la primera carrera després d’una dura batalla fins a l’última volta amb Ana Carrasco (+0.067). Sara Sánchez (+0.986) va completar el podi espanyol.

Notícies relacionades

Durant la sessió del matí, la noruega Mia Rusthen va tenir un greu accident que va comportar una bandera vermella i va obligar a retardar la carrera a les quatre de la tarda. Rusthen, que va caure al revolt 16, va ser atesa a la pista per un greu politraumatisme i evacuada en helicòpter a l’Hospital Bufalini de Sesena.

La prova es va disputar en unes condicions climàtiques molt exigents per als més de 40 graus a la pista. Herrera va saber patir i va defensar bé la seva primera plaça després de sortir des de la pole gràcies a la volta ràpida (1:49.3) que va marcar aquest divendres.

Temes:

Espanyol Motos