PARÍS 2024

Mbappé planteja un pols al Reial Madrid per anar als Jocs

Mbappé planteja un pols al Reial Madrid per anar als Jocs

Nacho García/EPE

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Kylian Mbappé i Florentino Pérez lliuren un altre pols, el primer com a virtual jugador del Reial Madrid, a la taula de negociació. El club blanc va informar al seu dia que cap jugador de la plantilla acudirà als Jocs Olímpics de París, però l’encara davanter del PSG ha convertit en una prioritat acudir a la cita olímpica.

Xoquen els interessos estratègics de les dues parts perquè els Jocs Olímpics es disputaran des del 26 de juliol a l’11 d’agost, data en la qual el Reial Madrid es trobarà als Estats Units disputant una gira d’amistosos que deixaran a les seves arques uns diners suculents. Diners que es disparen en el cas que sigui present Mbappé, per la qual cosa el Reial Madrid ha informat el davanter d’això durant la negociació del tancament del contracte, que encara no està firmat perquè hi ha detalls per acordar. El més important, almenys per al jugador, aquest últim.

Imatge multicultural

Notícies relacionades

Mbappé ha sigut designat per l’organització dels Jocs un dels rostres de la cita, per no dir el més important. El president de França, Emmanuel Macron, ha insistit en la «importància capital» de la seva presència, com a francès i especialment com a parisenc. L’astre va néixer a Bondy, un suburbi de poc més de 60.000 habitants al nord de París. Un lloc que ha crescut amb una nova generació de ciutadans francesos de cor immigrant. I per això Macron ha prioritzat la presència del davanter, l’esportista més popular de França i nom clau perquè el seu Govern pugui projectar una imatge de multiculturalitat durant els Jocs Olímpics que se celebraran sota el lema Obrim els Jocs.

En cas que no s’arribi a un acord en aquest assumpte entre el davanter i el club blanc, l’entorn del futbolista estudia fins i tot esperar a firmar el contracte amb el Reial Madrid una vegada finalitzats els Jocs per esquivar així la negativa de Florentino.