jutjats

Rubiales es va comprar un Porsche a la República Dominicana

Rubiales es  va comprar  un Porsche a  la República Dominicana

EP

1
Es llegeix en minuts
Alberto Muñoz Cristina Gallardo

Luis Rubiales no aconsegueix treure’s de sobre la Guàrdia Civil ni al paradís. Segons els documents a què ha tingut accés El Periódico de España, la Unitat Central Operativa (UCO) del cos va aconseguir que s’autoritzés una batuda al xalet que compartia a Punta Cana amb Nene, el seu soci, amic i també imputat en la causa. Entre el que es van trobar allà, explica l’informe de les autoritats de la República Dominicana, hi ha rebuts que proven que Rubiales va comprar un Porsche Macan fa tot just un mes.

L’entrada, segons ha pogut saber aquest diari, es va produir l’1 d’abril, 10 dies després de les detencions i registres que va portar a terme la Guàrdia Civil en diferents punts d’Espanya i que van afectar tant particulars com empreses, la Reial Federació Espanyola de Futbol o la Junta d’Andalusia.

Comptes bloquejats

Dos dies després d’haver rebut la visita de la Benemèrita a Punta Cana, Rubiales va explicar en una entrevista a La Sexta que no tenia "ni la possibilitat de pagar una Coca-Cola", i, a més, va manifestar que per moure’s per l’illa tenia "un tot terreny de vuit anys" al qual no podia posar gasolina des que li havien bloquejat els comptes "fa un dia".

Notícies relacionades

Amb el "tot terreny de vuit anys", Rubiales podria referir-se al Porsche Macan S blanc del 2016 que era de la seva propietat des de feia unes quantes setmanes i del qual se sap que es va fer un primer pagament per transferència bancària el 8 de març. Els rebuts confiscats donen fe d’un primer enviament per 35.925 dòlars (uns 33.450 euros) i un segon per 882 dòlars dels EUA més.

En total, les factures parlen de més de 34.000 euros pel vehicle i de 1.500 euros més d’assegurança que van ser transferits directament des d’un compte que té Rubiales en aquest país.