FUTBOL SALA

El Barça guanya la Copa d’Espanya a El Pozo Múrcia als penals

El Barça guanya la Copa d’Espanya a El Pozo Múrcia als penals
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els dos equips havien accedit a la final per penals i per penals van decidir el títol. El Barça va guanyar (4-2) El Pozo Múrcia després de l’empat a tres del temps reglamentari que es va mantenir inalterat en la pròrroga. Juanjo Catela va transformar el xut definitiu, igual que un altre xut seu en un doble penal havia permès arribar a l’afegit. La sisena final entre els dos contendents va acabar com les cinc precedents: amb triomf blaugrana.

El Barça es va agafar al partit. Amb la fe per bandera. Sempre va caminar al darrere del marcador, castigat a les seves files per les lesions i sense poder disposar de Pito, expulsat, i Dyego, lesionat. Els homes de Jesús Velasco van anar igualant cada gol d’El Pozo.

«No és un miracle, sinó una feina ben feta d’un equip que creu en les seves possibilitats i, si hi creus, és més probable que puguis aconseguir el que et proposes», va dir Velasco. Al seu costat, Jordi Torras, el director esportiu de la secció, va reconèixer el tècnic davant els micròfons de TV3: «A la primera part m’he cagat en la mare que els va parir, i em refereixo a l’equip. Després, l’arbitratge ha sigut surrealista. Ho he de dir guanyant. És una puta vergonya. Ja ho he dit i ara em quedo tranquil. Estic molt orgullós d’aquest equip».

Errors arbitrals

Notícies relacionades

Torras al·ludia a la calamitosa feina arbitral. Sobretot per un xut murcià que va ser interceptat per Pito amb l’omòplat. Els àrbitres li van ensenyar la groga, la segona, i van decretar l’expulsió, sense revisar les imatges i observar que no era mà.

El Pozo va aprofitar que el Barça es va quedar amb tres homes per marcar el 2-3 a falta de 17 segons. Una innecessària xilena a prop de l’àrea del Barça va causar un doble penal que Catela no va fallar per arribar a la pròrroga, en la qual ningú va voler arriscar-se. Als penals, va predominar l’encert més gran del Barça.

Temes:

FC Barcelona