L’exdirigent vol tornar a Espanya el 6 d’abril

L’exdirigent vol tornar a Espanya el 6 d’abril

MANU FERNÁNDEZ / AP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Rubiales es mostra disposat a col·laborar amb la justícia. La defensa de l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha comunicat a la jutge que l’investiga per presumptes contractes irregulars al capdavant de l’organisme federatiu que té previst tornar a Espanya el pròxim 6 d’abril des de la República Dominicana i que està "a plena disposició" del jutjat.

Notícies relacionades

L’escrit, avançat per Efe i a què ha tingut accés El Periódico de España, va ser presentat dimecres al matí, poc després que es conegués l’operació de la Guàrdia Civil en la qual es va escorcollar la seva vivenda a Granada i la seu de la federació, i que va concloure amb la detenció de diverses persones del seu entorn.

En l’escrit, l’advocada de Rubiales explica a la titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Majadahonda que el seu client té bitllet de tornada el 6 d’abril en un vol que té prevista l’arribada a Madrid a les 11.25 hores. La seva dona i les seves filles preveuen volar a aquest país el 29 de març i tornar amb Rubiales en la data esmentada, segons el mateix escrit, en què s’adjunta la reserva de vols de la família. En el cas que no tornés a Espanya segons el que s’ha pactat, la jutge tindria l’opció de dictar una ordre de detenció internacional, si bé el procés podria demorar-se mesos, i implicaria el Govern dels dos estats.