L’UCO va registrar el pis de Rubiales a Granada amb ell a Punta Cana

Dos agents de la Guàrdia Civil van requisar a l’immoble un arxivador, dues bosses de plàstic i maletes amb, suposadament, material informàtic

L’UCO va registrar el pis de Rubiales a Granada amb ell a Punta Cana

LEO RAMA

2
Es llegeix en minuts
LEO RAMA

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil va portar a terme ahir l’escorcoll de l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales. La seva casa a la capital granadina, on resideix des de l’any passat, ha sigut un dels 11 immobles registrats per ordre del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid). Rubiales no era al seu domicili al trobar-se a Punta Cana (República Dominicana).

L’immoble de Rubiales es troba situat al número 34 del cèntric carrer dels Reis Catòlics, segons van confirmar fonts pròximes a la investigació. L’operatiu va començar a primera hora del matí, quan dos agents de l’UCO es van personar al domicili de Rubiales, en què es van estar fins a les 13.30 hores.

Els dos agents van accedir a la vivenda i van transportar a un cotxe aparcat a la porta del domicili el material confiscat durant el registre, segons informa el diari Ideal. En concret, haurien requisat en aquest immoble un arxivador, dues bosses de plàstic i dues maletes amb, suposadament, material informàtic.

Rubiales va adquirir aquesta propietat en una de les zones més cotitzades de Granada. A escassos metres de l’ajuntament, al rovell de l’ou de la ciutat, es tracta del domicili on l’expresident de l’RFEF resideix des de poc temps després de dimitir del seu càrrec per l’escàndol del petó no consentit a Jenni Hermoso i les pressions perquè la futbolista l’exculpés de forma pública.

L’expresident de l’RFEF va comprar aquesta vivenda després de la seva abrupta sortida de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Va voler allunyar-se del focus mediàtic i va trobar col·locació a Granada. Allà va ser vist pel passeig dels Tristes amb la seva parella sentimental, passejant de forma despreocupada pels carrers de l’Albaicín.

Un xalet en propietat

Notícies relacionades

En un primer moment, Rubiales es va refugiar en una urbanització d’alt standing a la Costa Tropical granadina; concretament, als voltants dels municipis de Motril i Salobreña, on Rubiales compta amb un xalet en propietat. Un lloc de difícil accés, controlat i envoltat d’amics.

Fins aleshores, Rubiales residia a Madrid, en un àtic de 141 metres quadrats amb piscina privada i 115 metres de terrassa al cèntric carrer de Ferraz. Un domicili de luxe que havia adquirit en propietat el 2021 per dos milions i que va posar a la venda –i va vendre en qüestió de dies– per 2,5 milions. L’expresident va estar pagant durant més de dos anys la hipoteca de l’immoble amb una aportació de 3.100 euros mensuals de l’RFEF, una ajuda al marge dels seus salaris com a president de l’organisme espanyol i vicepresident de la FIFA, la qual a més hauria percebut eludint les normes de la federació, ja que estava empadronat a Madrid i, per tant, no li corresponia l’esmentada assignació.