MOTOCICLISME

Acosta: "Encara no soc Superman, estic a mig segon de Bagnaia"

El ‘tauró de Mazarrón’, flamant bicampió del món de Moto3 i Moto2, va deixar bocabadats els seus nous col·legues de MotoGP en els assajos de Sepang

Acosta: "Encara no soc Superman, estic a mig segon de Bagnaia"

EMILIO PÉREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El titular d’aquesta ressenya hauria d’haver sigut: "M’ho estic passant de puta mare". Així va definir el murcià Pedro Acosta (GasGas), el flamant i precoç bicampió del món de Moto3 (2021) i Moto2 (2023), els seus sis dies d’assajos (gairebé) consecutius en el circuit de Sepang (Kuala Lumpur, Malàisia), on es van citar, per primera vegada, tots els campions del món en el bateig de MotoGP. I és que el tauró de Mazarrón va tenir tres dies amb els principiants i tres dies amb els bons, bons, de veritat.

Notícies relacionades

I ell, Acosta, el Marc Márquez que ve, segons els 1.200 habitants del pàdoc, va deixar ben bocabadats els seus nous col·legues amb només 19 anys ("¡guau!, té una facilitat, una seguretat i una determinació tremenda", va dir Aleix Espargaró), els enginyers i la crítica. Acosta va estar sempre entre els 10 millors i, al final, va acabar a poc més de mig segon (0.620) del millor crono que va protagonitzar el bicampió Pecco Bagnaia.

"Sí, és veritat, per estar allà a dalt amb tots aquests monstres cal córrer. I molt. Reconec que els temps són molt bons. Reconec que la meva progressió i el meu ritme, que són les dues variables més importants, molt més que un crono solt, són molt, molt, bons, però encara no soc Superman. Aquell mig segon llarguet que em treu el millor és el més difícil de restar. Però aquí estem, lluitant-ho", va comentar Acosta.