futbol

Oshoala deixa el Barça i fitxa pel Bay dels EUA, que paga 150.000 euros

Oshoala deixa el Barça i fitxa pel Bay dels EUA, que paga 150.000 euros

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça va anunciar ahir l’únic moviment, de moment, en aquest mercat d’hivern. Asisat Oshoala, una de les referències en atac des del gener del 2019, abandona el club i posa rumb al Bay FC de San José (Califòrnia), als EUA, fins al 2026 amb opció d’ampliar el seu contracte fins al 2027. El Barça es queda així sense la seva killer de l’àrea que, malgrat tenir ratxes irregulars i poca continuïtat aquesta temporada, ha sigut una jugadora clau en molts partits. "El club agraeix a Asisat la seva dedicació i professionalitat en els cinc anys que ha vestit la samarreta del Barça", va assenyalar el club en un comunicat.

Notícies relacionades

La davantera nigeriana, de 29 anys, ha anat perdent protagonisme, sobretot aquesta temporada, i deixa a les arques del club blaugrana uns 150.000 euros pel traspàs, un bon pessic ja que finalitzava contracte el pròxim 30 de juny.

La nigeriana ha marcat 117 gols durant la seva etapa blaugrana. Una xifra que ha convertit la davantera en la quarta jugadora amb més gols de la història de la secció, per darrere d’Alexia Putellas, Jenni Hermoso i Sonia Bermúdez. En aquesta campanya havia anotat vuit gols en 14 partits. La nigeriana marxa amb 2 Champions, 4 Lligues, 3 Copes de la Reina, 4 Supercopes d’Espanya i 1 Copa Catalunya.