BÀSQUET

El Barça paga un mal inici a Milà i suma un altre revés fora de casa (74-70)

FCB

1

El Barça va despertar massa tard i va caure ahir a la pista de l’Armani Milà (74-70), llastat per una mala primera meitat (45-25, m. 19) que ni tan sols va poder esmenar el recital de Jan Vesely, que va fer 28punts, però va estar massa sol.

Sota l’atenta mirada del lesionat Nikola Mirotic, el quadro català va reaccionar en el tercer quart després d’un inici en el qual va estar negat en atac i inoperant en defensa, però li va faltar punteria per certificar la remuntada (5 de 20 en triples) davant un encertat Shavon Shields (23 punts).

Doble tècnica a Brizuela

L’equip blaugrana va acabar molest amb l’arbitratge en un partit sense excessiva fricció en el qual Laprovittola va ser eliminat amb cinc faltes i Brizuela va acabar expulsat per dues tècniques consecutives, les dues accions en l’últim quart. El bloc de Roger Grimau va patir la seva setena derrota en els nou últims xocs com a visitant.