BÀSQUET

El Barça i el Baxi Manresa s’enfrontaran als quarts de final de la Copa

El Barça i el Baxi Manresa s’enfrontaran als quarts de final de la Copa

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça i el Baxi Manresa van quedar aparellats en el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei realitzat ahir. Real Madrid-UCAM Múrcia, Dreamland Gran Canària-València Bàsquet i Unicaja-Lenovo Tenerife són els altres enfrontaments del torneig de Copa, que es disputarà a la ciutat de Màlaga del 15 al 18 de febrer. El sorteig es va portar a terme a l’auditori del Museu Picasso de la ciutat andalusa.

El dijous 15 de febrer, en el primer torn, es jugarà l’eliminatòria entre el Reial Madrid i l’UCAM Múrcia, i després serà el torn del duel entre el Dreamland Gran Canària i el València Bàsquet. Els guanyadors dels dos enfrontaments s’enfrontaran en semifinals.

Divendres 16 es disputa el derbi català entre blaugranes i manresans (els del Bages van guanyar recentment al Palau en partit de Lliga) i tancarà la ronda de quarts l’Unicaja, amfitrió de la competició, que es retroba amb el Lenovo Tenerife reeditant la final de l’edició anterior que va guanyar l’equip malagueny a Badalona. Els vencedors disputaran l’altra semifinal.

Notícies relacionades

Abrines: "No és fàcil"

"Primer partit contra Manresa, un derbi. Crec que és bonic que juguin dos equips catalans per un lloc a les semifinals. Al davant tindrem un rival que no és fàcil", va recordar ahir Àlex Abrines, l’aler mallorquí del Barça en declaracions als mitjans del club.