Pezzella castiga en l’últim sospir el Girona amb l’empat

El gol de Dovbyk, de penal, va donar avantatge a l’equip de Míchel en un entretingut duel contra el Betis. L’equip de Míchel acaba la primera volta de la Lliga sense perdre fora de Montilivi

Pezzella castiga en l’últim sospir el Girona amb l’empat

Julio Muñoz

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Era l’equip que mai perdia a casa. I no va perdre. I era l’equip que mai perdia fora de Montilivi. I no va perdre. El Betis i el Girona van segellar l’empat en un entretingut partit. El partit del Villamarín va ser bonic. El Girona tenia el control. O això creia perquè, al final, es va quedar sense pilota perquè li faltava energia a les seves cames. No va estar tan lúcid en l’última passada l’equip de Míchel. Ni en el xut.

El Betis, en canvi, estava amagat perquè el Girona li havia tret la pilota, sobretot en els primers 20 minuts. Després, va reaccionar amb un carrusel d’ocasions. Primer va ser Ayoze amb un xut que va sobrevolar per sobre del travesser. Després, Assane va fallar sol dins de l’àrea petita després d’una badada de Yan Couto. I, finalment, Gazzaniga es va guanyar el sou amb una supèrbia aturada per rebutjar amb les mans la fuetada exterior de Willian José.

Del vertigen al cansament

Notícies relacionades

Manava l’equip de Míchel, però amenaçava, i amb molt perill, el Betis de Pellegrini. Transitava la tarda, amb un Villamarín ple i entregat als seus jugadors, mentre Isco, amb el seu fill, s’ho mirava des de fora a l’estar sancionat. Eren els millors minuts de l’equip andalús, una vegada evaporat el domini del Girona. El partit era divertit. La pilota anava amunt i avall. A la mitja hora, el ritme era de pur vertigen. I això, al final, com és obvi, es va acabar pagant per part del líder. Van acabar tots cansats.

El Betis va acabar enfonsant el Girona a la seva àrea, obsessionat com estava a no perdre a casa seva. I ho va aconseguir gràcies a un córner que no era perquè no va ser Blind qui va rebutjar cap a fora sinó Borja Iglesias. L’àrbitre ho va entendre diferent i a la sortida del córner, després de diversos rebutjos, la pilota va ser colpejada amb violència per Pezzella en l’últim sospir. El Girona, com a equip gran que irradia el seu joc, va lamentar els dos punts perduts a Sevilla. Però acaba la primera volta imbatut, sense perdre lluny de Montilivi.

Temes:

Betis Girona Isco