Davant les estrelles

Vídeo | L’incomprensible gest masclista del cantant Rema a la gala de la Pilota d’Or

El cantant va decidir baixar al pati de butaques i saludar les estrelles del futbol que ocupaven la primera línia de la platea

Vídeo | L’incomprensible gest masclista del cantant Rema a la gala de la Pilota d’Or

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Estava emocionat Leo Messi quan va rebre de mans de David Bechkam la seva vuitena Pilota d’Or. Potser, l’últim. Estava emocionat perquè va recordar el Barça («vaig jugar al millor equip de la història», va dir en el seu discurs, on no va citar, per exemple, el París Saint-Germain, però sí la selecció argentina i l’Inter Miami) i va recordar que el comiat no va ser el desitjat quan li van preguntar si li agradaria tornar a Barcelona, la ciutat que el va acollir quan era un nen. Tot just tenia 13 anys.

Messi estava exultant aquest dilluns al Théâtre du Châtelet de París, on no obstant es va viure un moment polèmic que ja està fent parlar molt a les xarxes socials. El debat va arribar durant el moment menys futbolístic de tota la gala, quan hi va aparèixer el cantant Rema per interpretar una de les seves cançons abans que s’entreguessin els guardons principals.

La gala de la Pilota d’Or 2023 s’ha vist entelada pel gest sexista del cantant Rema, que coincideix amb el dia en què la FIFA inhabilitava tres anys Luis Rubiales pel petó a Jenni Hermoso a la final del mundial. 

El nigerià Rema va aparèixer a l’escenari per interpretar ‘Calm down’, un dels temes més escoltats en plataformes com Spotify. En un moment de la seva actuació, el cantant va decidir baixar al pati de butaques i saludar les estrelles del futbol que ocupaven la primera línia de la platea. 

Notícies relacionades

No obstant, quan començava a xocar les mans amb els futbolistes de primera fila, Rema ‘va oblidar’ fer-ho amb les futbolistes, que van veure com passava per davant sense ni tan sols mirar-les als ulls. Aitana Bonmatí, Salma Paralluelo, Alexandra Popp, Patri Guijarro i Mapi León van ser invisibles per a l’artista.

La imatge està donant la volta al món via X, abans Twitter, i són molts els comentaris que critiquen l’actitud del cantant en una gala plena de missatges reivindicatius, com el de la igualtat de tracte entre jugadors i jugadors.

Temes:

Pilota d'or FIFA