1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mick Jagger i Ron Wood, dos dels tres membres dels Rolling Stones, ja estan a Barcelona per disfrutar aquest dissabte (16.15 hores) del Barça – Reial Madrid, a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, on ells també seran protagonistes. A més de la seva presència a la llotja blaugrana, els futbolistes lluiran el seu logo a la samarreta i sonaran els seus temes abans del partit.

La iniciativa és part de l’acord de patrocini que el club blaugrana té amb Spotify i que s’ha plasmat en la confecció d’una samarreta commemorativa que els jugadors lluiran demà contra el Reial Madrid, una samarreta blaugrana amb el mític logotip de la llengua fora del grup musical.

A la venda les samarretes del Barça amb el logo dels Rolling Stones /

JORDI COTRINA

«Per començar, la música rock i en especial les obres mestres dels Rolling Stones ressonaran a les grades de l’Estadi durant la prèvia del partit de la mà del DJ Pol Corredoira», ha informat el Barça en la seva pàgina web. La samarreta blaugrana es va posar a la venda fa deu dies, a un preu de 399 euros i es va esgotar en qüestió d’hores, també les premium firmades pels jugadors (22) i les jugadores (22) del primer equip i venudes a 2.999 euros.

Notícies relacionades

Ron Wod viu a Barcelona i ja se l’ha vist en alguna ocasió en el Camp Nou. El cantant Mick Jagger va arribar ahir a la nit i tots dos ja estan preparats per viure un Clàssic molt especial per a aquest icònic grup de rock.

La presència dels dos seria la cirereta de l’acord i també suposarà una iniciativa per promocionar l’últim disc dels Stones, ‘Hackney Diamonds’, el primer amb temes propis en divuit anys.