Lamine Yamal dorm a Las Rozas i demà es prendrà una decisió

El jugador ha sigut avaluat pels metges, parlarà després del sopar amb Luis de la Fuente i demà dimarts pot passar una prova definitiva per si continua en la selecció

Lamine Yamal dorm a Las Rozas i demà es prendrà una decisió

RFEF

1
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Lamine Yamal va ser el protagonista del dia a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Les alarmes es van disparar a mig matí quan es va saber que el jugador no es concentraria a les 13.00 h amb la resta de companys ja que estava passant proves mèdiques a Barcelona.

El FC Barcelona va emetre un comunicat mèdic comunicant una lesió a la cuixa esquerra que el convertia en baixa. Malgrat això, la Federació Espanyola va exercir el seu dret d’avaluar el futbolista, que va haver de viatjar a mitja tarda cap a Madrid.

El jugador, coixejant visiblement, va agafar el pont aeri i va arribar a la Ciutat del Futbol quan els seus companys s’estaven entrenant.

Lamine Yamal va ser examinat pels metges de la selecció i es va acordar prendre una decisió definitiva aquest dimarts. Luis de la Fuente, el seleccionador, vol parlar amb ell després del sopar i demà és probable que passi una prova definitiva.

Esgotar fins al final

Lamine és essencial per a De la Fuente i vol esperar per si, com a mínim, es pot recuperar per al partit de diumenge davant Noruega a Oslo. Dijous, a Sevilla davant Escòcia, sembla difícil que estigui en condicions.

Notícies relacionades

Aquest procedir de la selecció no és excepcional amb Lamine Yamal. En la UEFA Nations League va passar el mateix amb Dani Olmo. Estava lesionat, es va perdre la semifinal davant Itàlia, i es van esgotar les opcions per poder jugar la final davant Croàcia, on va tenir protagonisme en la pròrroga.

En cas que Lamine Yamal causi baixa, De la Fuente no té previst cridar un altre jugador. Es quedaria amb 24 futbolistes ja que Bryan Zaragoza va ser convocat en previsió que el blaugrana no estigués recuperat.