¿Per què De la Fuente ha cridat Ansu Fati?

Tot i que encara no està brillant en el Brighton, el seleccionador va quedar molt content de la seva millora i comportament a la Final Four de la UEFA Nations League

¿Per què De la Fuente ha cridat Ansu Fati?

Sefutbol

2
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Ansu Fati va ser repescat d’emergència per a la selecció espanyola. De la mateixa manera que es va produir en la seva primera i fins a la data única citació de Luis de la Fuente, a la Final Four de la UEFA Nations League, ha ocupat la vacant d’un lesionat, en aquest cas Yéremi Pino, mentre que als Països Baixos va reemplaçar Nico Williams.

El motiu de la seva crida és la versió que De la Fuente va veure d’Ansu Fati en el torneig disputat al juny. El seleccionador va quedar encantat amb la seva implicació amb l’equip i el nivell mostrat en els minuts que va estar sobre el terreny de joc. Va entrar en les segones parts i va col·laborar a les victòries davant Itàlia i Croàcia per alçar-se amb el trofeu.

No va quallar amb Luis Enrique

Ansu Fati no havia tingut bon ‘feeling’ amb Luis Enrique en el Mundial de Qatar 2022. Al jugador li va costar assumir el seu rol molt secundari i Lucho esperava més d’ell. Més enllà de buscar culpables, la realitat és que no van quallar, malgrat que fins aquest torneig, l’asturià havia donat molta confiança al davanter i el va fer debutar amb l’absoluta.

Als Països Baixos es va veure un Ansu diferent. Més alegre, content i fent grup amb els seus companys. A més, va aportar minuts de qualitat per aconseguir l’objectiu d’aixecar el cinquè trofeu de la selecció.

També hi han influït les bones referències del seu entrenador al Brighton, Roberto De Zerbi. El tècnic no li ha donat gaires minuts, però ha destacat que el jugador va de menys a més i li veu molt potencial. Ansu està treballant bé a Anglaterra i De la Fuente espera trobar-se amb un futbolista en un bon to físic.

Bé a Marsella

Notícies relacionades

Només ha marcat un gol, però el seu partit davant l’Olympique de Marsella en l’Europa League va ser destacat. L’‘staff’ de De la Fuente té monotoritzats tots els partits dels seus internacionals i la seva actuació no va passar per alt.

Ansu Fati ja estava en la prellista de 49 jugadors i va ser la primera opció quan Yéremi Pino es va lesionar ja que pot adaptar-se molt bé a la banda esquerra, on ha jugat amb De la Fuente tant en l’absoluta com en la sub-21.

Temes:

UEFA