Conveni amb el rugbi

Gerard Piqué, després del veto al FC Andorra de jugar a l’Estadi Nacional: «Gràcies per expulsar-nos del país»

Gerard Piqué, després del veto al FC Andorra de jugar a l’Estadi Nacional: «Gràcies per expulsar-nos del país»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El secretari d’Estat d’Esports i Joventut d’Andorra, Alain Cabanes, ha reafirmat aquest dissabte que el FC Andorra no podrà jugar la temporada vinent a l’Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal mentre es construeix un estadi o mentre s’acaba d’edificar el complex de la FAF a Encamp. «Nosaltres ajudarem a mediar o a trobar un lloc per a ells perquè puguin començar la temporada com cal, però no serà l’Estadi Nacional», va confirmar el secretari andorrà.

Notícies relacionades

«Em consta que el FC Andorra està fent les gestions pertinents i els donarem tot el suport que puguem donar-los». Cabanes ha acabat remarcant que «teníem una data marcada amb un conveni amb el rugbi i la FAF i es respectarà».

Aquestes declaracions no han agradat gens a Gerard Piqué, actual president del club andorrà, que des del 1948 ha format part del sistema de lligues espanyol: «Hem invertit més de quatre milions d’euros a adequar l’Estadi Nacional perquè La Liga ens hi deixi jugar i ara ens en feu fora. No hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per poder competir l’any vinent. Gràcies per expulsar-nos del país. No ens queda cap altra solució que anar-nos-en i canviar el nom del club. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional», ha carregat l’exjugador del FC Barcelona en una publicació d’X (abans Twitter).