Tribunals

L’Audiència Nacional cita com a testimonis Albert Luque i tres empleats de l’RFEF més pel petó a Jenni Hermoso

La diligència es produeix a iniciativa del jutge Francisco de Jorge, ja que la Fiscalia no havia sol·licitat encara noves compareixences

Clàudia Pina abandona la sub-23 i segueix el camí de Mapi León i Patri Guijarro

Noves victòries de les campiones: cessat Andreu Camps, mà dreta de Rubiales

L’Audiència Nacional cita com a testimonis Albert Luque i tres empleats de l’RFEF més pel petó a Jenni Hermoso

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Cristina Gallardo
Sergio R. Viñas

El jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge ha citat en qualitat de testimonis quatre treballadors de la Reial Federació Espanyola de Futbol perquè puguin ser interrogats en relació amb la querella per presumptes delictes d’agressió sexual i coaccions contra l’expresident Luis Rubiales.

Notícies relacionades

Es tracta d’aclarir les circumstàncies que van envoltar el petó no consentit que el directiu va clavar als llavis a la campiona mundial Jenni Hermoso al finalitzar el campionat a Austràlia i les possibles pressions posteriors a la jugadora.

Els citats, segons ha avançat El Español i confirmen fonts jurídiques a EL PERIÓDICO DE ESPAÑA, del grup Prensa Ibérica, són Rubén Rivera, director de Màrqueting; Patricia Pérez, cap de premsa de la Selecció femenina; Miguel García Caba, director d’Integritat; i Albert Luque, director de la Selecció masculina. Tots ells han sigut citats a proposta del Jutjat Central d’Instrucció, ja que la Fiscalia no havia demanat res respecte a això, segons les mateixes fonts.