DENÚNCIA CONTRA «PODERS FÀCTICS»

Aquesta és la carta íntegra amb què dimiteix Rubiales: «Tinc fe en la veritat»

Aquesta és la carta íntegra amb què dimiteix Rubiales: «Tinc fe en la veritat»

EPC

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Luis Rubiales ha presentat la seva renúncia com a president de la Reial Federació Espanyola de futbol pels fets inacceptables que va cometre el 20 d’agost passat a la final del Mundial de futbol femení que va aconseguir la selecció espanyola. Després, va fer un petó no consentit a Jenni Hermoso, pel qual la Fiscalia ha presentat una querella per agressions sexuals.

Aquesta és la carta íntegra en la qual Rubiales comunica el seu adeu

«Bona nit.

Avui he transmès a les 21.30 h al Ppresident en funcions, Sr. Pedro Rocha, la meva renúncia al càrrec de president de la RFEF. També l’he informat que he fet el mateix amb el meu càrrec a UEFA perquè el meu lloc a la vicepresidència pugui ser substituït. Després de la veloç suspensió realitzada per la FIFA, més la resta de procediments oberts contra la meva persona, és evident que no podré tornar al meu càrrec.

Insistir a quedar-me a l’espera i aferrar-me a això no contribuirà a res positiu, ni a la Federació ni al futbol espanyol. Entre altres coses, perquè hi ha poders fàctics que impediran la meva tornada. Allà hi ha la gestió del meu equip i, sobretot, la felicitat que m’emporto per l’enorme privilegi d’aquests més de cinc anys al capdavant de la RFEF. No vull que el futbol espanyol pugui resultar perjudicat per tota aquesta campanya tan desproporcionada i, sobretot, prenc aquesta decisió després d’haver-me assegurat que la meva marxa contribuirà a

l’estabilitat que permetrà que tant Europa com l’Àfrica continuïn unides en el somni del 2030, que permetrà portar al nostre país l’esdeveniment més gran del món. He de mirar endavant, mirar al futur. Ara hi ha una cosa que m’ocupa amb fermesa. Tinc fe en la veritat i faré tot el que estigui a la meva mà perquè prevalgui. Les meves filles, la meva família i la gent que m’estima han patit els efectes d’una persecució desmesurada, així com moltes falsedats, però també és cert que al carrer, cada dia més, la veritat s’està imposant.

Des d’aquí transmeto a tots els treballadors, assembleistes, federatius i gent del futbol en general, una forta abraçada, desitjant-los molta sort.

Notícies relacionades

Gràcies a tots els que m’han recolzat en aquests moments.

Luis Manuel Rubiales Béjar».