Celebració controvertida

Polèmic petó de Rubiales a Jenni Hermoso: «No m’ha agradat»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Polèmica en la celebració de la victòria espanyola en el Mundial femení de futbol aquest diumenge a Sydney. Les imatges més comentades de la jornada s’han produït durant l’entrega de medalles i del trofeu després que Rubiales plantés un petó a la boca a Jenni Hermoso.

Les jugadores han anat passant una per una per una passarel·la on eren la reina Letizia, la seva filla la infanta Sofia, el president de la FIFA Infantino i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol Luis Rubiales. Quan ha arribat el torn de la futbolista Jenni Hermoso, Rubiales, de 45 anys, ha agafat de la cara la madrilenya i li ha plantat un gratuït i inesperat petó a la boca.

La imatge no ha trigat a viralitzar-se a les xarxes socials i els usuaris han sigut molt crítics amb l’actitud i el gest del dirigent esportiu. Sobretot, després que la mateixa jugadora es pronunciés en aquest sentit en el directe d’Instagram que han fet festejant la victòria: «¿Però què faig jo? No m’ha agradat, eh».

Notícies relacionades

Però la polèmica no ha acabat aquí. El president de la RFEF ha baixat als vestidors per unir-se a la festa de les noies i ha fet broma sobre els fets. «Volem comunicar-vos la Jenni i jo que ens casarem», ha anunciat entre rialles, agafant de l’espatlla la jugadora. A continuació, ha informat que els regalaran unes vacances a Eivissa per la seva victòria i que allà celebraran «el casament de Jenni i de Luis Rubiales», ha seguit amb la incòmoda broma.

A mesura que han anat passant els minuts, s’han acumulat les crítiques cap a les accions de Rubiales i han sortit més vídeos sobre els comentaris al vestidor i d’un petó que també li ha fet (a la galta) a Olga Carmona mentre celebrava la victòria.

Temes:

Futbol