FUTBOL

Messi marca el gol més llunyà de la seva carrera i porta l’Inter Miami a la final de la Leagues Cup

L’argentí anota d’un xut des de més de 32 metres, el seu novè gol en sis partits als EUA

Messi marca el gol més llunyà de la seva carrera i porta l’Inter Miami a la final de la Leagues Cup
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi va liderar aquest dimarts l’Inter Miami a la primera final de la seva història, la de la Leagues Cup, després de golejar per 1-4 el Philadelphia Union en unes semifinals que la ‘Messipedia’ recordarà per materialitzar-se el gol més llunyà de la carrera del de Rosario, un cacau des de més de 32 metres. Queda per al debat si el porter de Filadèlfia podria haver fet més o no en la seva estirada.

Amb 0-1 al marcador, Messi va agafar al centre del camp una pilota servida pel veneçolà Josef Martínez i va veure que el porter rival, Andre Blake, retrocedia a la seva porteria de manera desordenada.

No s’ho va pensar el geni de Rosario, que des de més de 32 metres va deixar anar un cop amb l’esquerra ras i molt dur que va sorprendre un Blake sense resposta i que, segons la retransmissió oficial de la Leagues Cup a Apple TV+, va suposar el gol més llunyà en la gloriosa carrera de Messi.

Aquest és el novè gol en només sis partits de Messi amb l’Inter Miami. Aquests sis partits van acabar en triomf per als de Florida.

Notícies relacionades

L’Inter Miami s’enfrontarà a la final al Nashville, deixant Mèxic sense representant. La Leagues Cup, nova competició, enfronta en format eliminatòria els clubs de la Primera mexicana i els de la MLS.

El partit va servir també per presenciar el primer gol de Jordi Alba amb la samarreta de l’Inter Miami, una carrera típica de les seves per l’esquerra culminada amb un xut creuat inapel·lable.