Futbol

Neymar, a prop de deixar el PSG per fitxar per l’Al-Hilal saudita

El futbolista brasiler ha arribat a un acord amb el seu nou club per dues temporades, per les quals guanyarà 160 milions d’euros, segons ‘L’Équipe’

Neymar, a prop de deixar el PSG per fitxar per l’Al-Hilal saudita
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El brasiler Neymar està d’acord a marxar del París Saint-Germain (PSG) per anar a l’Al-Hilal saudita, amb qui ha arribat a un acord per a dues temporades, en què guanyaria un total de gairebé 160 milions d’euros, segons el diari esportiu ‘L’Équipe’.

Quedaria, per tant, que el PSG, que vol desfer-se del davanter, i l’equip saudita convinguin les condicions del traspàs, que es podria concretar en els pròxims dies.

Sempre d’acord amb ‘L’Équipe’, el club parisenc ja va rebre una primera oferta i estava en negociacions.

Empat sense gols

Tant l’entrenador, Luis Enrique, com el director esportiu, Luis Campos, ja van anunciar al davanter aquesta setmana que no compten amb ell de cara a la present temporada. Aquest factor ha sigut determinant per accelerar les converses per a la sortida de Neymar.

Amb contracte firmat fins al 2027, el PSG busca assegurar-se aquest estiu la sortida del jugador de 31 anys, que mai va arribar a estar a l’altura de les expectatives del seu sonat fitxatge, el 2017 des del Barcelona per 222 milions d’euros, que continua sent el més car de la història.

El club parisenc va debutar ahir a la nit en la nova temporada de la Lliga francesa i l’equip dirigit per Luis Enrique només va aconseguir empatar a zero a casa contra el Lorient.

Sense estrelles

Notícies relacionades

L’onze parisenc va saltar a la gespa del Parc dels Prínceps sense les grans estrelles de la temporada passada: Leo Messi, que va fer les maletes per anar-se’n a Miami, Neymar, descartat i recuperant-se d’un virus, i Kylian Mbappé, a la grada, com a conseqüència de la guerra freda amb el club pel seu futur.

Sobre aquest últim sí que hi va haver bones notícies aquest diumenge, al confirmar el club el seu retorn als entrenaments amb la plantilla principal, a més de filtrar-se que el jugador podria haver obert la porta a la seva renovació aquest any.

Temes:

Futbol PSG Neymar