Trump aprofita l’eliminació dels Estats Units del Mundial per atacar Rapinoe

Dpa

1
Es llegeix en minuts

La relació entre l’expresident dels Estats UnitsDonald Trump i la superestrella de la selecció femenina de futbol dels Estats Units, Megan Rapinoe, mai ha sigut gaire bona. La futbolista americana sempre s’ha pronunciat en contra dels ideals i les accions que defensa Donald Trump.

Els dos personatges públics mai s’han mossegat la llengua al parlar de l’altre. De fet, l’equip nacional es va negar a fer la tradicional visita de les campiones a la Casa Blanca el 2019: «El teu missatge exclou gent que s’assembla a mi», va dir en aquell temps la jugadora.

Va ser llavors quan Trump va respondre a la negativa de l’equip nacional: «Soc un gran fanàtic de la selecció nord-americana i del futbol femení, ¡però Megan primer hauria de guanyar abans de parlar! ¡Acaba la feina!», va escriure Trump a Twitter.

També crítiques contra Biden

Ara, Donald Trump ha tornat a la càrrega. Just després que els Estats Units caiguessin eliminats del Mundial en la tanda de penals contra Suècia, Trump va aprofitar per carregar contra Rapinoe, altres jugadores de l’equip nacional i contra l’actual president, Joe Biden.

Notícies relacionades

«La derrota ‘impactant i totalment inesperada’ de l’equip de futbol femení dels EUA davant Suècia és totalment emblemàtica del que li està passant a la nostra gran nació sota el comandament de Joe Biden. Moltes de les nostres jugadores eren obertament hostils als Estats Units. Cap altre país s’ha comportat d’aquesta manera, ni tan sols d’una manera semblant. WOKE ÉS IGUAL A FRACÀS. Bon tir, Megan. ¡¡¡Els EUA se’n van a l’infern!!!», va publicar Donald Trump en la seva xarxa social, Truuth Social.

La selecció dels Estats Units, quatre vegades campiona del món i que venia de conquerir les Copes del Món de França (2019) i el Canadà (2015), va ser eliminada aquest cap de setmana per Suècia en una dramàtica tanda de penals.