Futbol

Rodrygo incendia les xarxes amb Mbappé

El jugador brasiler ha alimentat encara més les especulacions compartint una foto amb el crac francès

Rodrygo incendia les xarxes amb Mbappé
1
Es llegeix en minuts

Enmig dels intensos rumors que vinculen Kylian Mbappé amb el Reial Madrid, el jugador brasiler Rodrygo Goes ha alimentat encara més les especulacions compartint una foto amb el crac francès en les seves xarxes socials. La imatge mostra els dos futbolistes somrient i disfrutant del temps junts aquests dies de descans que l’entrenador Carlo Ancelotti ha concedit a la plantilla blanca.

La fotografia ha generat un gran enrenou entre els aficionats del Reial Madrid, que veuen en aquesta proximitat un senyal que Rodrygo no amaga el seu desig de jugar amb Mbappé a l’equip blanc. La possibilitat que el francès arribi al club espanyol ha sigut objecte de nombroses especulacions els últims dies, i la imatge compartida per Rodrygo ha afegit més combustible al foc dels rumors.

Notícies relacionades

La situació s’ha tornat encara més intrigant perquè l’atacant brasiler del Reial Madrid ha triat passar els seus dies lliures a Sardenya, Itàlia, i els dos jugadors han coincidit en aquesta destinació. Els mitjans de comunicació i els seguidors del club estan atents a qualsevol moviment i gest dels dos futbolistes, enmig de la incertesa sobre la possible arribada de Mbappé a l’equip.

Per ara, el Reial Madrid i la seva afició esperen amb ganes novetats oficials sobre el futur del talentós davanter francès. Mentrestant, la foto compartida per Rodrygo ha fet que l’emoció i l’especulació al voltant d’aquest possible fitxatge segueixin en augment. Caldrà esperar per veure si els desitjos del brasiler es fan realitat i si Mbappé finalment s’afegeix a l’equip blanc.