Quan i on es pot veure per televisió el Barça-Tottenham del Trofeu Joan Gamper 2023

Aric Becker / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts vinent 8 d’agost el FC Barcelona i el Tottenham disputaran el Trofeu Joan Gamper 2023. Després de 57 anys, el partit entre el Barça i el Tottenham serà la primera edició del trofeu de pretemporada que no es disputarà al Camp Nou. A causa de la profunda remodelació de l’estadi blaugrana i dels seus voltants, l’Estadi Olímpic Lluís Companys  acollirà l’edició número 58 del Trofeu Joan Gamper, així com els partits oficials dels blaugrana fins a finals del 2024.

Així mateix, aquesta edició del Trofeu Joan Gamper inaugurarà l’etapa blaugrana a l’estadi municipal, que durant 12 anys va ser la casa de l’equip rival de la ciutat, l’RCD Espanyol. El partit entre el FC Barcelona i el Tottenham també inaugurarà la temporada dels de Xavi després de la gira americana de pretemporada.

El Barça arriba a l’històric trofeu blaugrana després de dues victòries i una derrota a la gira americana de pretemporada. Els de Xavi van perdre el primer partit per 5-2 contra l’Arsenal d’Arteta a Los Angeles. Ara bé, es van refer amb la victòria per 3-0 contra el Reial Madrid a Dallas i van tancar la gira americana a Las Vegas derrotant el Milan per un gol. Tot i així, l’expedició blaugrana ha tornat a Barcelona amb un sabor agredolç provocat per la inesperada sortida d’Ousmane Dembélé.

Notícies relacionades

Per l’altra part, el Tottenham ha disputat dos partits de pretemporada fins al moment. Els londinencs van perdre 2-3 contra el West Ham en el primer partit, tot i que després no van tenir pietat en la victòria per 5-1 contra el Lion City Sailors de Singapur. No obstant, els de Conte disputaran un altre partit contra el Shakhtar Donetsk diumenge vinent abans d’arribar a Barcelona.

Quan i on es pot veure per televisió el Barça-Tottenham del Trofeu Joan Gamper 2023

El partit entre el FC Barcelona i el Tottenham de l’edició número 58 del Trofeu Joan Gamper es disputarà dimarts vinent 8 d’agost a les 20.00 hores a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El partit es podrà seguir per televisió en obert a través del canal TV-3.