FUTBOL

L’Arsenal bat rècords amb el fitxatge de Declan Rice per 122 milions d’euros

L’Arsenal bat rècords amb el fitxatge de Declan Rice per 122 milions d’euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Arsenal va confirmar aquest dissabte el fitxatge del migcampista Declan Rice, procedent del West Ham United, per 105 milions de lliures (122 milions d’euros).

Rice, de 24 anys, es converteix en el fitxatge més car de la història de l’Arsenal, per sobre dels 90 milions que van pagar els ‘Gunners’ per Nicolás Pepé el 2019. És també el fitxatge més car per un futbolista anglès.

El migcampista marxa del West Ham després d’una dècada al club, des de categories inferiors, i on ha disputat 245 partits amb el primer equip i ha aixecat un títol, l’Europa League el 2017.

«He vist molt l’Arsenal en les últimes dues temporades i la trajectòria que han seguit. En les últimes temporades s’ha pogut veure l’estil que Mikel ha implementat i l’últim curs va ser excepcional, guanyant tots els equips a excepció del Manchester City», va dir Rice en un comunicat.

Tercer fitxatge

Notícies relacionades

L’arribada de Rice és la tercera de l’Arsenal en aquest mercat estiuenc, després de la de Kai Havertz, pel qual van pagar 75 milions i la de Jurrien Timber, per 45 milions.

«En el futbol de vegades t’arriben grans oportunitats. Quan clubs com l’Arsenal et truquen a la porta és difícil dir que no. Només tens una carrera i crec molt en el que Mikel està creant aquí i la plantilla que està muntant. Tinc moltes ganes de veure el meu futur a l’Arsenal», va afegir Rice.