Després de l’accident

Sergio Rico parla després de sortir de l’uci: «Continuo treballant en la meva recuperació, que cada dia va millor»

El porter sevillà va tenir el 28 de maig passat un accident mentre muntava en carro a El Rocío, pel qual va haver de ser ingressat a l’Hospital Virgen del Rocío en estat greu

Sergio Rico parla després de sortir de l’uci: «Continuo treballant en la meva recuperació, que cada dia va millor»

Archivo

1
Es llegeix en minuts

El porter espanyol del París Saint-Germain, Sergio Rico, ha assegurat que continua «treballant» en la seva «recuperació», després de tenir a finals de maig un accident amb un cavall a El Rocío, i ha donat les gràcies a totes les persones que li han enviat el seu «carinyo» en «aquests dies tan complicats».

«Volia agrair totes i cadascuna de les persones que m’han mostrat i enviat el seu carinyo en aquests dies complicats. Continuo treballant en la meva recuperació, que cada dia va millor. Em sento molt afortunat. Una vegada més, gràcies a tots i espero poder veure-us aviat», va assenyalar en el seu compte oficial de la xarxa social Instagram.

Notícies relacionades

El porter sevillà va tenir el 28 de maig passat un accident mentre muntava en carro i per culpa d’un cavall desbocat a El Rocío, pel qual va haver de ser ingressat a l’Hospital Virgen del Rocío en estat greu.

En total, l’exfutbolista del Sevilla i de l’RCD Mallorca ha passat cinc setmanes ingressat a la Unitat de Cures Intensives (uci) fins que la va abandonar fa tot just uns dies. Tot i així, continua ingressat en el centre hospitalari.

Temes:

Futbol Sevilla PSG