Després de l’accident
Sergio Rico parla després de sortir de l’uci: «Continuo treballant en la meva recuperació, que cada dia va millor»
El porter sevillà va tenir el 28 de maig passat un accident mentre muntava en carro a El Rocío, pel qual va haver de ser ingressat a l’Hospital Virgen del Rocío en estat greu

El porter espanyol del París Saint-Germain, Sergio Rico, ha assegurat que continua «treballant» en la seva «recuperació», després de tenir a finals de maig un accident amb un cavall a El Rocío, i ha donat les gràcies a totes les persones que li han enviat el seu «carinyo» en «aquests dies tan complicats».
«Volia agrair totes i cadascuna de les persones que m’han mostrat i enviat el seu carinyo en aquests dies complicats. Continuo treballant en la meva recuperació, que cada dia va millor. Em sento molt afortunat. Una vegada més, gràcies a tots i espero poder veure-us aviat», va assenyalar en el seu compte oficial de la xarxa social Instagram.
Notícies relacionadesEl porter sevillà va tenir el 28 de maig passat un accident mentre muntava en carro i per culpa d’un cavall desbocat a El Rocío, pel qual va haver de ser ingressat a l’Hospital Virgen del Rocío en estat greu.
En total, l’exfutbolista del Sevilla i de l’RCD Mallorca ha passat cinc setmanes ingressat a la Unitat de Cures Intensives (uci) fins que la va abandonar fa tot just uns dies. Tot i així, continua ingressat en el centre hospitalari.
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Oci estival Els ‘beach clubs’ arrelen a BCN
- Temporal d’agost Una pluja torrencial deixa riuades al centre històric de Badalona
- La situació blaugrana Sense llicència i sense marge
- Els herois que han combatut contra el monstre
- El català i la minifaldilla
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Crisi produïda per Israel Vuit persones moren d’inanició a Gaza en les últimes 24 hores
- ALIMENTACIÓ SALUDABLE Fruites i verdures diàriament, menys precuinats i res de brioixeria industrial: així seran els menús escolars el curs vinent
- Salut i alimentació L’envelliment de la població canvia els menús dels hospitals: només un 20% són dietes sense restriccions