FUTBOL

Xavi demana 12 milions d’euros nets per renovar el seu contracte com a tècnic del Barça, segons la cadena SER

Xavi demana 12 milions d’euros nets per renovar el seu contracte com a tècnic del Barça, segons la cadena SER

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández demana 12 milions d’euros nets per temporada per renovar el seu contracte com a entrenador del FC Barcelona, segons ha avançat Manu Carreño a ‘El Larguero’.

El tècnic blaugrana té contracte amb el Barça fins al juny del 2024. No obstant, la renovació de l’entrenador català és un aspecte que les dues parts volen tancar al més aviat possible després del gran rendiment del FC Barcelona en la Lliga.

Segons Carreño, Xavi Hernández hauria demanat un total de 30 milions bruts perquè ell i tot el seu ‘staff’ al complet renovin. En aquests moments, el club no comparteix les xifres de la petició del tècnic blaugrana i sembla que la postura de les dues parts estan molt allunyades.

L’exjugador i entrenador del Barça va ser molt clar dimecres passat sobre la seva relació amb el club blaugrana: «Soc molt feliç perquè faig el que vull, estic on vull estar. Tinc una família i dos fills que són un tresor. Estic al Barça d’entrenador, és el que més feliç em fa».

Competir a Europa

El tècnic blaugrana ja prepara la següent temporada al comandament del Barça amb grans expectatives després d’assentar el seu projecte en el Barça durant la campanya passada.

Notícies relacionades

Després de fer una magnífica temporada en la Lliga i haver aconseguit guanyar la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid, Xavi és plenament conscient que el FC Barcelona ha de competir també per la Champions League: «Estem planificant, em fa molta il·lusió poder competir l’any que ve per tots els títols. Hem de fer un pas més, i reforçar-nos molt bé. Estem en una situació econòmica molt difícil, molt. Hem heretat una situació molt dura de ‘fair play’. Veurem quin és l’objectiu, però em fa il·lusió poder reforçar-nos molt bé i competir per tots els títols, no només els locals, sinó poder competir també per la Champions».

Després de la marxa de Busquets, Jordi Alba i la no tornada de Leo Messi, l’entrenador del Barça té molt clar les posicions que cal reforçar durant aquest mercat de fitxatges. Unpivot, un interior i un davanter són els fitxatges primordials per a Xavi Hernández.